Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Αίτημα για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μαρμάρι

Λαϊκή Συσπείρωση Καρύστου -Τώρα να δοθεί λύση στα προβλήματα του Μαρμαρίου!

Την Κυριακή 24 Μάη συμμετείχαμε στην ενημερωτική συγκέντρωση η οποία διοργανώθηκε από κατοίκους του Μαρμαρίου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν απαιτώντας λύσεις.

Σήμερα, Τρίτη 26 Μάη, όπως δεσμευτήκαμε και στη
συγκέντρωση, καταθέσαμε αίτημα (Αρ. Πρωτοκόλλου 4903) για την άμεση πραγματοποίηση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μαρμάρι με κάποια από τα θέματα που τέθηκαν από τους κατοίκους. 



Αναμένουμε από τον κ. Δήμαρχο και τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να ορίσουν την ημέρα της συνεδρίασης.

Συγκεκριμένα προτείνουμε να συζητηθούν τα εξής:

1. Προβλήματα στην υλοποίηση του έργου «ανάπλαση παραλιακής οδού Μαρμαρίου» και διεκδίκηση λύσεων καθώς ήδη φτάνουμε στο Καλοκαίρι (όμβρια ύδατα στο ύψος της εκκλησίας, ελλιπής δενδροφύτευση, ποδηλατόδρομος).

2. Αίτημα προς την περιφέρεια για χρηματοδότηση της αντικατάστασης στα αδειοδοτημένα κιόσκια – σκίαστρα που είχαν οι επαγγελματίες στην παραλία Μαρμαρίου, με βάση τις προδιαγραφές που θέτει ο ΟΛΝΕ.

3. Για την ανάγκη ρύθμισης της κυκλοφορίας στο Μαρμάρι, μετά την ολοκλήρωση του έργου της ανάπλασης.

4. Για τη διάνοιξη του περιφερειακού δρόμου του Μαρμαρίου ώστε να αποσυμφορηθεί το Μαρμάρι από την κυκλοφορία τους καλοκαιρινούς μήνες.

5. Για την ανάγκη έκτακτης επιχορήγησης ή ένταξης σε πρόγραμμα χρηματοδότησης του Βιολογικού Καθαρισμού Μαρμαρίου ώστε να ολοκληρωθούν οι συνδέσεις και να λειτουργήσει κανονικά.

6. Αίτημα προς την Eurobank για την τοποθέτηση ΑΤΜ στα ΕΛΤΑ Μαρμαρίου.

7. Αίτημα προς την Πειραιώς για την αντικατάσταση του ΑΤΜ στο Μαρμάρι.

8. Για τον καθαρισμό και τη διάνοιξη δρόμων Πυρασφάλειας περιμετρικά του Μαρμαρίου.

9. Για την ανάγκη άμεσου τεχνικού ελέγχου των ανεμογεννητριών της ΔΕΗ πάνω από το Μαρμάρι, την απόσυρση των ανεμογεννητριών που έχουν καταρρεύσει στο Κατσαρώνι καθώς και της διεκδίκησης λύσης για τις ανεμογεννήτριες που συμπληρώνουν τον χρόνο ζωής τους και πρέπει, με ευθύνη της εκάστοτε εταιρίας, να αποσύρονται και να αποκαθίσταται το περιβάλλον.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση
ο Δημοτικός Σύμβουλος Καρύστου
Δημήτρης Παρασκευάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...