Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Αλληλεγγύη στους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ

Το συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Εύβοιας – Βοιωτίας στηρίζει την 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 21 και 22 του Απρίλη των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

Η σημερινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας πάρει τη σκυτάλη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, ακόμα και μέσα στη περίοδο της πανδημίας, συνεχίζει το έγκλημα της συρρίκνωσης και της διάλυσης μιας
επιχείρησης που είναι σημαντική για όλη την εργατική τάξη και το λαό της χώρας μας. 



Αφήνουν τους συναδέλφους, να δουλεύουν χωρίς μέτρα ασφαλείας, ούτε γενικότερα αλλά ούτε ειδικότερα για τον κορονοϊό, απλήρωτους, χωρίς μισθό και δώρο Πάσχα. Υλοποιούν περικοπές στο μισθούς, ενώ προσπαθούν με ψέματα να κερδίσουν τη συναίνεση στα σχέδιά τους έχοντας, μεταξύ άλλων, επιτηδευμένα μειώσει την παραγωγή. 

Η Κυβέρνηση της ΝΔ δείχνει ότι και μες στην πανδημία συνεχίζει το σκοπό της, να δίνει γη και ύδωρ στο κεφάλαιο και να καταδικάζει κάθε εργατικό δικαίωμα. Ο δρόμος του αγώνα με ενότητα και αποφασιστικότητα όπως αποφάσισαν οι εργαζόμενοι της ΛΆΡΚΟ είναι η μόνη λύση. 

Καλούμε τα σωματεία του κλάδου στην περιοχή να δηλώσουν στήριξη στον δίκαιο αυτό αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που μας αφορά όλους, ώστε να μπει φρένο στο απαράδεκτο καθεστώς εκκαθάρισης και σε κάθε σχέδιο που έχει σκοπό να τσακίσει δικαιώματα των εργαζομένων. 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΚΟ 

Να αποσυρθεί ο νόμος. 
Να σταματήσει η εκκαθάριση. 
Να χρηματοδοτηθεί η ΛΑΡΚΟ. 
Να επαναλειτουργήσει, να εκσυγχρονιστεί και να αναπτυχθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...