Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Επιστολή για επικίνδυνες Φθορές του Οδικού Δικτύου στην Κοινότητα Κύμης


Επικίνδυνες Φθορές Οδικού Δικτύου- Οδός Σταύρου(Κούκη)

1. Με το (β) σχετικό, είχαμε αναφέρει επικίνδυνες φθορές στη ζώνη ευθύνης της Κοινότητας Κύμης στο οδικό δίκτυο, οι οποίες είναι πέρα από τις δυνατότητες του Τεχνικού Προγράμματος και του ανάλογου προϋπολογισμού της Κοινότητας Κύμης, χαρακτηρίζονται ως ιδιαίτερα σοβαρές για την δημόσια ασφάλεια και χαρακτηρίζοντας ως επείγουσες για την
αποκατάστασή τους και επιπλέον η μη αντιμετώπισή τους και αποκατάσταση εγκυμονεί ποινικά αδικήματα. 


2. Το συμβούλιο Κοινότητας Κύμης με το (α) σχετικό ενέκρινε ομόφωνα την υποβολή του (β) όμοιου με καταγραφή των πλέον σημαντικών εξ αυτών και ιδιαίτερα την 

καθίζηση εντός της πόλεως Κύμης, επί της οδού Ν. Σταύρου, στην αρχή αυτού με την οδό Πρ. Ηλία ( στου Κούκη), που δημιουργεί ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα στις πέριξ οικίες ( υδραυλικά προβλήματα, διάλυση κεντρικών θερμάνσεων, καταστροφή κλιμακοστασίων κ.α.) καθώς και στην κίνηση των οχημάτων λόγω και της κλίσεως του εδάφους. Υπόψη ότι ο δρόμος οδηγεί στο Νοσοκομείο Κύμης και στο Γυμνάσιο -Λύκειο. 

3. Μετά την παρέλευση δύο (2) μηνών από την αναφορά μας καμία υπηρεσία του Δήμου δεν ασχολήθηκε με το πρόβλημα και ως εκ τούτου, πριν καταφύγουν οι Δημότες στον εισαγγελέα, επαναφέρουμε το θέμα ελπίζοντας στην ανταπόκριση των αρμοδίων. 

4. Για το έργο απαιτείται χρονοβόρος διαδικασία, η οποία πρέπει κάποτε να αρχίσει κατά προτεραιότητα, γιατί κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. 

5. Παρακαλώ για τις ενέργειές σας, εκτιμώντας την σοβαρότητα του θέματος αλλά και το ύψος ευθύνης. 

Ο Πρόεδρος της Κοιν. Κύμης 
ΤΣΥ Αγγελής Γ. Μαργέλης
Αντιστράτηγος ε.α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...