Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Προτάσεις της Δημοτικής Παράταξης «ΑΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΡΑ» στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρύστου

Της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ « ΑΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΡΑ » της μείζονος αντιπολίτευσης στον ΔΗΜΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Ο Δημοτικός Σύμβουλος μας κ. Δημήτριος Ευαγγ Νόβας κατέθεσε προς συζήτηση στο περασμένο Δημοτικό Συμβούλιο και συζητήθηκαν οι προτάσεις μας για άμεση υλοποίηση αυτών.

Ειδικότερα αναφέρθηκε στην μεγάλη αναγκαιότητα για ολοκληρωμένη κυκλοφοριακή μελέτη στην Δ Ε Καρύστου , τονίζοντας ότι ήδη υπάρχει, επι Δημαρχίας κ. Πλατυμέση , μελέτη στον Δήμο Καρύστου, συνταγμένη από τον κ Μαλέρδο , η οποία μπορεί να ανανεωθεί και να ολοκληρωθεί, καθώς και να εξεταστεί η περίπτωση συνδρομής ειδικευμένων τμημάτων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων , να
καθοριστούν οι μονόδρομοι και οι πεζόδρομοι , να γίνει ορθή σηματοδότηση και να λυθεί ένα χρονίζον μεγάλο πρόβλημα , ώστε να σταματήσουν οι αποσπασματικές λύσεις, που οξύνουν περαιτέρω τα προβλήματα . 


Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη να μεταδίδονται τα δημοτικά συμβούλια απευθείας, μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ , όπως γίνεται σε όλους τους άλλους Δήμους της Ευβοίας και για τον λόγο αυτό να μεταφερθεί ο χώρος των συμβουλίων στην πόλη της Καρύστου , οπου – πέραν της μετάδοσης , που θα καταστεί εφικτή λόγω σήματος - θα υπάρχει και εύκολη πρόσβαση των δημοτών , καθώς και των ΑΜΕΑ . 

Ο ενημερωμένος δημότης συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων . Τόνισε την ανάγκη λύσης του προβλήματος των αδέσποτων ζώων, που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και συνεχώς επιδεινώνεται η κατάσταση . 

Τέλος πρόταση για αναμόρφωση του φάρου σε συνεργασία με την ΟΛΝΕ
Ελέγχομε την συμπολίτευση , αλλά συγχρόνως καταθέτομε και προτάσεις .

ΚΑΡΥΣΤΟΣ 15-2-2020
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΖΑΧΟΣ ΔΗΜ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...