Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Επιμορφωτική ημερίδα για την επιχειρηματικότητα στο Επιμελητήριο Εύβοιας

Το Επιμελητήριο Εύβοιας καταβάλλοντας συνεχείς πρωτοβουλίες για την σύνδεση της εκπαίδευσης με την επιχειρηματικότητα και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το ΚΕΣΥ Εύβοιας πραγματοποίησε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα συνεδριάσεων του, επιμορφωτική ημερίδα για την επιχειρηματικότητα.

Η ημερίδα υλοποιήθηκε στα πλαίσια της διοργάνωσης του 7ου Περιφερειακού Μαθητικού Διαγωνισμού Στερεάς Ελλάδας, απευθυνόμενη στους μαθητές/τριες των σχολικών μονάδων που πρόκειται να συμμετάσχουν στον Μαθητικό Διαγωνισμό και στους εκπαιδευτικούς που έχουν οριστεί σε

κάθε σχολική μονάδα για να συντονίζουν την προσπάθειά τους.


Στην ημερίδα συμμετείχαν η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας, κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη και ο υπεύθυνος του Φορέα για την υλοποίηση του 7ου Περιφερειακού Μαθητικού Διαγωνισμού, κ. Γιάννης Γεροντίτης.

Η ημερίδα μεταδόθηκε διαδικτυακά στο κανάλι Μαθητεία ΕΠΑΛ, https://www.youtube.com/channel/UCIFxZTLWcA2n1oS2piit7oQ. μετά από πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Εύβοιας και σε συνεργασία με το ΕΠΑΛ, με στόχο την καλύτερη διάχυση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...