Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Αίτημα ενημέρωσης του Ζ. Χατζηνικολή στο Δήμαρχο Καρύστου για την προώθηση προσφύγων και μεταναστών σε πόλεις της Ευβοίας

Αίτημα της παράταξης ΑΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΡΑ για ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του κ Δημάρχου Καρύστου σχετικά με το θέμα της προώθησης προσφύγων και μεταναστών σε πόλεις της Ευβοίας.

ΠΡΟΣ τον 

1/ Κον Δήμαρχο Καρύστου 
2/ Κον ΠΡΟΕΔΡΟ του Δ.Σ ΚΑΡΥΣΤΟΥ 

ΑΙΤΗΣΗ Ζάχου Δημ . Χατζηνικολή δημοτικού Συμβούλου για ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου από τον κον Δήμαρχο Καρύστου , σε έκτακτη συνεδρίαση για το θέμα της προώθησης προσφύγων και μεταναστών σε πόλεις της Ευβοίας 

Κύριε Δήμαρχε , κ Πρόεδρε , κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι

Σχετικά με το θέμα της προώθησης προσφύγων και μεταναστών στους Δήμους της Ευβοίας , ενημερωθήκαμε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι την προσεχή Δευτέρα θα γίνει σύσκεψη στη Αντιπεριφέρεια Ευβοιας , με την παρουσία όλων των Δημάρχων της Ευβοίας, , μεταξύ των οποίων και της Καρύστου, για το θέμα αυτό.

Επειδή το θέμα αυτό είναι μείζονος σημασίας για τον Δήμο μας και θα πρέπει να το διαχειριστούμε άμεσα ,με υπευθυνότητα και με αιτιολογημένη επιχειρηματολογία , ώστε να προλάβομε τυχόν τετελεσμένες καταστάσεις , ερήμην των συνδημοτών μας , ζητάμε την ΑΜΕΣΗ ενημέρωση μας σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο , ώστε να ληφθεί η βέλτιστη απόφαση για το μείζον αυτό θέμα . 

ΚΑΡΥΣΤΟΣ 10-10-2019 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ 
ΖΑΧΟΣ ΔΗΜ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...