Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Αγγελος Μαργέλης: Προς άρση κάθε παρεξηγήσεως!

Εδώ θα πρέπει σήμερα να διευκρινίσουμε κάποια θέματα προς άρση κάθε παρεξηγήσεως:

Γράφει ο Άγγελος Μαργέλης πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης

1ον. Η ανάρτηση φωτογραφιών και σχολίων για τα κακός κείμενα γίνεται για να ενημερωθούν οι αρμόδιοι για υπάρχοντα προβλήματα, για τα οποία όπως έχει αποδειχθεί, σχεδόν πάντα, δεν έχουν πάρει είδηση ότι υπάρχουν, λόγο της
έλλειψης επαφής με τους Δημότες και για να υποχρεωθούν να αντιδράσουν. Συνήθως όμως, όπως λέει ο σοφός λαός "δεν ιδρώνει το αυτί τους"!


2ον. Η ανάρτηση φωτογραφιών και σχολίων για τα κακός κείμενα γίνεται για να ενημερωθούν οι Δημότες και οι επισκέπτες της περιοχής για τι προβλήματα θα αντιμετωπίσουν και δεν αναρτάμε περσινές ή και παλαιότερες φωτογραφίες με εξαιρετικές συνθήκες και να εξαπατάμε τους επισκέπτες, όπως έγινε του Αγίου Πνεύματος και μετά να παίρνουν εμάς τηλέφωνο και να μας εκφράζουν τα παράπονά τους για την απάτη, γιατί περί απάτης πρόκειται.

3ον. Πρέπει λοιπόν οι διάφοροι "κράχτες" να πιέζουν αυτούς που θα έπρεπε να έχουν εκτελέσει διάφορα έργα πρόληψης ή να πιέζουν διάφορους ιδιώτες να κάνουν έγκαιρα την δουλειά τους, ιδιαίτερα όταν εκμεταλλεύονται δημόσιες περιουσίες και να μην περιμένουν την περίοδο αιχμής . 

4ον. Και για να μην καίγονται μαζί με τα ξερά και τα χλωρά, παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί ο διαχειριστής της καντίνας του Χωνευτικού που έχει αρχίσει από πολύ ενωρίς την προετοιμασία του χώρου και την έγκαιρη υποδοχή επισκεπτών.

5ον. Βασικός υπεύθυνος για την μη λήψη έγκαιρα μέτρων είναι ο Δήμος, ο οποίος δεν φρόντισε με τα συμβόλαια που συνυπέγραψε με ιδιώτες να μην έχει ορίσει σαφώς υποχρεώσεις και ημερομηνίες λειτουργίας και υλοποίησης των υποχρεώσεων αμφοτέρων των συμβαλλομένων, γιατί και ο Δήμος έχει πολλαπλές υποχρεώσεις σε διάφορα θέματα.

Τέλος το παρόν ιστολόγιο δεν αποτελεί όργανο κανενός πολιτικού συνδυασμού, κανενός Δημοτικού Αξιωματούχου, κανενός επιχειρηματία, αλλά όργανο των Δημοτών, οι οποίοι το στηρίζουν και αυτό αποδείχθηκε και στις πρόσφατες τοπικές εκλογές, όπου ο διαχειριστής τιμήθηκε συντριπτικά από τους Δημότες της Κύμης, εν αντιθέσει με κακόβουλους σχολιαστές που σαν υποψήφιοι στα τοπικά ή στο κεντρικό ψηφοδέλτιο πάτωσαν. Και αυτό δεν αποτελεί κακία αλλά διαπίστωση για αξιολόγηση από τους ίδιους! 

Η Κύμη είναι πατρίδα ναυτικών, οι οποίοι γνωρίζουν ότι σε περίπτωση κινδύνου σώζονται δια του πλοίου, άρα αν η Κύμη είναι το πλοίο πρώτα πρέπει να σώσουμε την ΚΎΜΗ για να σωθούν και οι Κυμαίοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...