Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Επίσκεψη Β. Αποστόλου στην περιοχή της Κύμης

Το δίλημμα των εκλογών είναι αν θα συνεχίσουμε έξω από τα μνημόνια ή θα επιστρέψουμε πάλι σ αυτά.

Συνάντηση είχε σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας Βαγγέλης Αποστόλου με κατοίκους των περιοχών της Κύμης καθώς πραγματοποίησε και επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κύμης.



Κλείνοντας την επίσκεψή του στη συζήτηση που έκανε με κατοίκους στο χωριό Κονίστρες μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

«Όταν παραλάβαμε το 2015 τη διακυβέρνηση της χώρας βρήκαμε μια κοινωνία σε συντρίμμια με τον έναν στους τρεις κάτω από το όριο της φτώχειας. Η απώλεια του ΑΕΠ ξεπερνούσε το 30% και τα ασθενέστερα στρώματα βρίσκονταν στα όρια της πείνας.

Το πρώτο που κάναμε ήταν να ανακουφίσουμε αυτούς που επλήγησαν περισσότερο από τα μνημόνια. Καταφέραμε επί 3 συνεχή χρόνια να έχουμε ένα πλεόνασμα για να δώσουμε ένα επίδομα που κράτησε την κοινωνία όρθια, ενώ παράλληλα ολοκληρώσαμε την αξιολόγηση και τον Αύγουστο του 2018 βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια. Δηλαδή πλέον εμείς θα αποφασίζουμε με ποια μέσα θα πιάνουμε τους συμφωνημένους με τους εταίρους μας στόχους.

Το δίλημμα λοιπόν την επόμενη Κυριακή είναι απλό και καθαρό. 

Ψηφίζουμε για το αν θα συνεχίσουμε έξω από τα μνημόνια και μακριά από τις μνημονιακές πολιτικές ή αν θα επιστρέψουμε πάλι σε αυτές.

Άρα, την Κυριακή ψηφίζουμε για τη ζωή μας, ψηφίζουμε για το μέλλον μας, ψηφίζουμε για την προοπτική των νέων ανθρώπων, ψηφίζουμε για την αξιοπρέπεια των ηλικιωμένων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...