Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Κοινότητας Κύμης

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Κύμης και έλαβε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης:


1)Αίτημα κ. Ζέρβα Γεωργίου για αλλαγή κάδων απορριμμάτων λόγω υγείας.

Έγινε ομόφωνα δεκτό και για τους λόγους που αναφέρει ο κ. Ζέρβας, αλλά και γιατί είναι στον ίδιο χώρο οι κάδοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

2) Περί γνωμοδότησης για χορήγηση άδειας χρήσεως κοινόχρηστου χώρου για το έτος 2019 τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος.κ. Κριστιμά Δημητρίου 78τμ πλατεία και 71 τμ πεζοδρόμιο.

Εγκρίθηκε ομόφωνα. 

3) Περί γνωμοδότησης για χορήγηση άδειας χρήσεως κοινόχρηστου χώρου για το ετος 2019 τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων κατάστημα Υγειονομικού ενδιαφέροντος κ. Καρίνου Παρασκευή 58τμ πλατεία.

Εγκρίθηκε ομόφωνα. 

4) Περί γνωμοδότησης για χορήγηση άδειας χρήσεως κοινόχρηστου χώρου για το έτος 2019 τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων κατάστημα Υγειονομικού ενδιαφέροντος κ. Καραντάκη 64τμ πλατεία και 47τμ πεζοδρόμιο.

Εγκρίθηκε ομόφωνα. 

5)Ενημέρωση σε αιτούμενα θέματα από τον κ. Άγγελο Μαργέλη. 
1)Ποιότητα νερού Δ.Κ Κύμης

Παρουσιάσθηκαν πρόσφατες εξετάσεις όπου αναφέρεται ότι οι κατάσταση του νερού είναι εντός των προβλεπομένων ορίων για πόσιμο. Δεν έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΚΑ για να τα ελέγχουμε. Η ΔΕΥΑΚΑ συνεχίζει να μην κάνει έλεγχο στο νερό της πηγής του Χωνευτικού. 

2)Αγροτική Οδοποιία

Συνεχίζονται. Στην περιοχή της Κύμης δεν υπάρχει εμφανής βελτίωση.

3) Κληροδότητμα Γεωργακοπούλου.

Ανέλαβε προσωρινός διαχειριστής. Υπάρχουν κάποιες δυνατότητες που θα εξετασθούν.
4)Παιδική Χαρά.

Έχει συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα Φιλόδημος. Σύντομα θα τοποθετηθούν κάποιες κούνιες, δωρεά του Αντιδημάρχου κ. Θεοδώρου.

5)Καθαρισμός ρεμάτων

Συνεχίζονται

6)Προετοιμασία ακτών λουομένων

Υπάρχει τεράστια διαφορά απόψεων για το πως πρέπει να είναι και πότε και πως να λειτουργούν. Επιφυλασσόμεθα για το μέλλον. 

Εκτός ημερησία διάταξης, τέθηκε από τον κ. Μαργέλη, σε συζήτηση το θέμα της ρυθμιστικής κίνησης των οχημάτων στην οδό Παναγίας, ο οποίος χαρακτήρισε την απάντηση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου ως απαράδεκτη και ζήτησε να επιστραφεί στην τεχνική υπηρεσία, η οποία εάν δεν μπορεί να δώσει λύση, να την προωθήσει σε προϊστάμενα κλιμάκια.

Η πρόταση έγινε δεκτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...