Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Γιάννης Μανώλης: Με τη δική σας δύναμη θα διεκδικήσω το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο μας

Ευβοιώτες και Ευβοιώτισσες, Η απόφαση του Προέδρου της ΝΔ, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια αποτελεί ύψιστη τιμή και μεγάλη ευθύνη.

Αυτό το όμορφο ταξίδι ξεκίνησε πριν δυόμιση (2,5) χρόνια όταν υπέβαλα αίτηση στο Μητρώο Στελεχών της ΝΔ.

Από τον Ιανουάριο του 2017, όπου η παράταξη έδωσε στη δημοσιότητα το όνομά μου, μαζί με τα ονόματα δεκατεσσάρων (14) άλλων νέων στελεχών, αποφάσισα να γυρίσω όλη την Εύβοια και τη Σκύρο προκειμένου να δω, να ακούσω και να καταγράψω τόσο τα προβλήματα όσο και τις προοπτικές του τόπου μας. 

Έκανα καινούργιους φίλους, άκουσα παράπονα, πήρα μέρος σε παραγωγικές συζητήσεις, είδα τα μεγάλα προβλήματα της Περιφέρειας μας, αλλά και τις τεράστιες αναξιοποίητες δυνατότητες. 

Δυνατότητες που μέσα από τη δράση μου και τις προτάσεις σας, είμαι αποφασισμένος να αναδείξω προκειμένου να αξιοποιηθεί η μεγάλη δυναμική της περιοχής μας και των ανθρώπων της. 

Είναι ένα προσωπικό όραμα με κοινό παρονομαστή το συλλογικό συμφέρον του τόπου μας. Όραμα που στο επίκεντρο έχει όλους εσάς που δεν συμβιβάζεστε με τη μετριότητα και τις χαμηλές προσδοκίες που κυριάρχησαν κατά την προηγούμενη περίοδο. Όλους εσάς που ονειρεύεστε και διεκδικείτε ένα καλύτερο αύριο. 

Με τη δική σας δύναμη θα διεκδικήσω το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο μας. Για έναν Ν. Ευβοίας με καλύτερες υποδομές, με καλύτερες προοπτικές και πραγματικές ευκαιρίες ανάπτυξης. 

Η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας είναι ένας «κοιμώμενος γίγαντας» που χρειάζεται νέα πρόσωπα, με γνώση, νέες ιδέες και διαφορετική αντίληψη για να «ξυπνήσει». 

Δεσμεύομαι να εργαστώ με σχέδιο, αποφασιστικότητα και αφοσίωση, ώστε να πάμε μαζί την Εύβοια και τη Σκύρο πιο μπροστά, προς ένα δημιουργικότερο μέλλον. Κυρίως όμως, δεσμεύομαι να σας κοιτάζω όλες και όλους στα μάτια, μιλώντας πάντα καθαρά για το μέλλον. 

Γιάννης Μανώλης 
Δρ Ευρωπαϊκής Πολιτικής Περιβάλλοντος 
Υποψήφιος Βουλευτής Ευβοίας ΝΔ 
#Μιλάμε_καθαρά _για _το _μέλλον 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...