Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Στο πρόγευμα με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους ο Γιάννης Μανώλης

Το παρών στο φετινό National Prayer Breakfast που διοργανώθηκε στην Ουάσιγκτον από το Κογκρέσο των ΗΠΑ και ήταν αφιερωμένο στα ανθρώπινα δικαιώματα έδωσε ο Γιάννης Μανώλης

Το παρών στο 67ο National Prayer Breakfast που διοργανώθηκε στην Ουάσιγκτον από το Κογκρέσο των ΗΠΑ, παρουσία του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε ο Ευβοιώτης Δρ Πολιτικής Επιστήμης Γιάννης Μανώλης.

Η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στα ανθρώπινα δικαιώματα και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο που κάνει η
αμερικανική κυβέρνηση κατά των θρησκευτικών διώξεων και του εμπορίου ανθρώπων. 


Στο τριήμερο των εκδηλώσεων συμμετείχαν πολιτικοί, επιχειρηματίες, επενδυτές, ακαδημαϊκοί και προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Από την Ελλάδα, εκτός του Δρ Γιάννη Μανώλη, συμμετείχαν ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας Νότης Μηταράκης και o Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΘ - Helexpo Τάσος Τζήκας. 

Κατά την τετραήμερη παρουσία του στην Ουάσιγκτον, ο Δρ Γιάννης Μανώλης είχε συναντήσεις και γεύματα εργασίας με μέλη του Κογκρέσου, Γερουσιαστές, επιχειρηματίες, στελέχη της ομογένειας και Ευρωπαίους πολιτικούς. 

Μεταξύ άλλων, συναντήθηκε και αντάλλαξαν απόψεις για θέματα πολιτικής και οικονομίας με τον Γερουσιαστή της Φλώριντα Bill Nelson, το μέλος του Κογκρέσο Robert Aderholt, το μέλος του Κογκρέσο John Moolenaar και την Ευρωβουλευτή της Κροατίας Marijana Petir.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...