Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΝΝΕΔ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία και σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ Ευβοίας. Πλήθος νέων Ευβοέων, μελών της ΟΝΝΕΔ και όχι μόνο, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα συμπόρευσης της νέας γενιάς με την επόμενη, υπεύθυνη Κυβέρνηση της χώρας, τη Νέα Δημοκρατία.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Εύβοιας, Φώτης Λαγός κάνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό, αποφεύγοντας τις τετριμμένες προσφωνήσεις και απολογισμούς και επισημαίνοντας, πως η

Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι μία ελιτιστική παράταξη, αλλά το μοναδικό ελληνικό λαϊκό κόμμα, η μοναδική αξιόπιστη φωνή της κοινωνίας μας. 

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Εύβοιας τόνισε επίσης, ότι το2018 ήταν μια οδυνηρή χρονιά για την πατρίδα μας κατά την οποία η Κυβέρνηση κουρελού απέδειξε όχι μόνο πως δε σέβεται τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αλλά καταπατά κάθε αξία. 

Παράλληλα, στέλνοντας μήνυμα νίκης και εκλογικής ετοιμότητας εξέφρασε την πεποίθηση, ότι το 2019 η χώρα θα επιστρέψει στην κανονικότητα και η Νέα Δημοκρατία θα στεφθεί νικήτρια των πολλαπλών καλπών που έπονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς. 


Σημαντική και τιμητική υπήρξε η παρουσία του Αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ, Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος με τη σειρά του τόνισε ότι η ΟΝΝΕΔ θέλει να εκφράσει τους νέους που θέλουν να χτίσουν μια καλύτερη γενιά. 

Την εκδήλωση έκλεισε ο επίσημος προσκεκλημένος της βραδιάς και υποψήφιος βουλευτής του βορείου τομέα Β’ Αθηνών Νίκος Ρωμανός λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα προβλήματα της νέας γενιάς δεν διαφέρουν από πόλη σε πόλη. 

Παράλληλα, μίλησε για την ανάγκη να κρατήσουμε στη χώρα τους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό ενώ άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα κατηγορώντας την για προσπάθειες «μαδουροποίησης» της Ελλάδα. 

Τέλος, επισήμανε και εκείνος πως είναι επιτακτική ανάγκη να επιστρέψει η χώρα στην κανονικότητα διότι πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα από την μεταπολίτευση, όπως η δημοκρατία, πλέον δεν είναι. 

Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...