Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Στον τηλεοπτικό σταθμό OpenTV ο δήμαρχος Σκύρου Μίλτος Χατζηγιαννάκης

Συνέντευξη δημάρχου Σκύρου, Μίλτου Χατζηγιαννάκη, στον τηλεοπτικό σταθμό OpenTV και την εκπομπή Ώρα Ελλάδος 5.30 με τον Βαγγέλη Γιακουμήκαι την Αμαλία Κάντζου

Είμαι περήφανος που σιγά-σιγά οι νέοι μας επιθυμούν να επιστρέψουν για να ζήσουν στη Σκύρο 

Όσα πετύχαμε στη Σκύρο, μπορούμε να τα πετύχουμε και σε μεγαλύτερη κλίμακα συνολικά στην Εύβοια
«Αν κάτι με κάνει περήφανο είναι ότι οι νέοι της Σκύρου επιθυμούν να επιστρέψουν σιγά-σιγά μετά τις σπουδές τους στο νησί, ανοίγουν νέες επιχειρήσεις, ιδίως στο κομμάτι του τουρισμού και αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα του νησιού, έχοντας πλέον χώρο και κίνητρα να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και το ταλέντο τους και, φυσικά, την ίδια στιγμή να βρίσκονται στον τόπο τους», τόνισε ο δήμαρχος Σκύρου, Μίλτος Χατζηγιαννάκης, κατά τη διάρκεια εφ’όλης της ύλης συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό OpenTvκαι τους δημοσιογράφους Βαγγέλη Γιακουμή και ΑμαλίαΚάντζου. 

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το «αναπτυξιακό θαύμα» της Σκύρου και την αύξηση-ρεκόρ στους επισκέπτες κατά την τελευταία τριετία, ο κ. Χατζηγιαννάκης ανέφερε ότι«προσπαθήσαμε ένα πανέμορφο νησί, όπως η Σκύρος, που έχει όλες τις προδιαγραφές να γίνει τουριστικός προορισμός, να την βάλουμε μέσα στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. 

Και τα καταφέραμε, αφούμελετήσαμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα με τα άλλα νησιά, όπως είναι το αεροδρόμιο και το πλοίο που ανήκει στο Σκυριανό λαό και σε καθημερινή βάση, χειμώνα- καλοκαίρι κάνει δρομολόγια με εισιτήριο σε χαμηλή τιμή και στοχεύσαμε στον πράσινο και τον ελληνικότουρισμό. 

Αναδεικνύοντας τη διαφορετικότητά μας,ξεκινήσαμε οργανωμένες δράσεις εξωστρέφειας από τις οποίες ευνοήθηκε συνολικά και ο τουρισμός όλης της Εύβοιας». 

Παράλληλα, ο δήμαρχος Σκύρου επισήμανε πως έχει ήδη ανακοινώσει ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και ότι η δημοτική παράταξη έχει εκλέξει ως υποψήφιο δήμαρχο ένα εξαιρετικό πρόσωπο. 

Τέλος, σε ερώτησητων δημοσιογράφων να επιβεβαιώσει «πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου που φέρνουν τον ίδιον υποψήφιο βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑστην Εύβοια», ο δήμαρχος Σκύρου απάντησε πως δεν έχει κρύψει την πολιτική του ταυτότητα, στήριξε την κυβέρνηση και θα είναι στην πρώτη γραμμή. 

«Ασφαλώς προηγούνται οι αρμόδιες κομματικές διαδικασίες, αλλά όσα πετύχαμε στη Σκύρο, οι αξίες και οι πολιτικές μας, θέλω να προσπαθήσω να τα πετύχουμε και σε μεγαλύτερη κλίμακα, στο νομό μου την Εύβοια. 

Άρα, να είστε βέβαιος ότι θα είμαι στην πρώτη γραμμή του πολιτικού αγώνα. 

Και φυσικά της προσπάθειας που κάνει η κυβέρνηση να μπει η Ελλάδα ξανά στο χάρτη της σταθερότητας και της ανάπτυξης που δεν θα αφήνει κανέναν πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...