Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας για τον Διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Εύβοιας

Η ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Κυριτσόπουλοι έχουν βρεθεί πολλοί στο διάβα του συνδικαλιστικού κινήματος. Παίρνουν κάθε φορά τη θέση που τους αξίζει.
Ο εντεταλμένος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Εύβοιας, Κυριτσόπουλος Δημήτρης επιδιώκει να βάλει εμπόδια στις εκλογές των
συναδέλφων. 

Δεν πράττει το αυτονόητο, όπως γινόταν μέχρι σήμερα, να χορηγήσει μία μέρα άδεια στους συναδέλφους ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν εκλογές με όρους που να διευκολύνουν την προσέλευση σε όλη την Εύβοια. 


Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους που αντιπαλεύουν αυτήν την παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης στην ΕΛΜΕ Εύβοιας… 

Τα συνδικαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων έχουν κατακτηθεί με αίμα. Ούτε παραχωρήθηκαν από κανένα εργοδότη ή κυβέρνηση ούτε θεμελιώθηκαν από καμιά «διπλωματική οδό»… Δεν τα χαρίζουμε σε κανένα. 

Ενώνουμε τη πάλη μας με τους συναδέλφους μας καθηγητές, με τα παιδιά μας, τους μαθητές, για τις διεκδικήσεις που αφορούν ένα σχολείο με βάση τις σύγχρονες ανάγκες των λαϊκών οικογενειών και όχι των εφοπλιστών και των βιομηχάνων. 

Για ένα σχολείο με εκπαιδευτικούς που να επαρκούν στην εκπαιδευτική διαδικασία με μόνιμη και σταθερή δουλειά. Για ένα σχολείο ασφαλές και όχι στεγασμένο σε ερείπια, με υποδομές για άθληση, πολιτισμό, ψυχαγωγία. 

Το ΔΣ της ΕΙΥΧ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...