Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Εγκαίνια του νέου αστυνομικού τμήματος στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων

Στα εγκαίνια του νέου αστυνομικού τμήματος στο Δήμο Διρφών –Μεσσαπίων παρευρέθηκε η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, ενώ παρευρέθησαν μεταξύ άλλων η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Υπουργείου Προστασίας του
Πολίτη, Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Αν. Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Υγείας, Σταμάτης Βαρδαρός, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας , Απόστολος Κουφός. 

 Το νέο αστυνομικό τμήμα στεγάζεται σε κτίριο που παραχώρησε δωρεάν για χρήση ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων, διαμορφώθηκε κατάλληλα και σύμφωνα με τους εκπροσώπους της αστυνομίας βρίσκεται σε θέση που μπορεί να εξυπηρετήσει πλήρως τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής. 


Σε δηλώσεις της μετά το πέρας των εγκαινίων η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, τόνισε: 

«Ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς και το σύνολο των μελών του δημοτικού συμβουλίου αξίζουν συγχαρητήρια διότι δεν μένουν στη διατύπωση των αιτημάτων και των αναγκών τους, αλλά βρίσκουν λύσεις αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες που έχουν. 

Η κυβέρνηση απέδειξε και σε αυτή την περίπτωση ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας. Σήμερα τόσο ο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων όσο και η ευρύτερη περιοχή αποκτούν ένα κατάλληλα διαμορφωμένο κτίριο για τη στέγαση του αστυνομικού τμήματος αξιοποιώντας ένα κτίριο που σε άλλη περίπτωση θα παρέμενε κενό. 

Η λειτουργία του νέου αστυνομικού τμήματος θα αυξήσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της ελληνικής αστυνομίας ενάντια στην εγκληματικότητα και θα ενισχύσει σημαντικά το αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων. 

Η κυβέρνηση απαντά με τις πράξεις της και σε αυτό τον κρίσιμο τομέα. Χρειαζόμαστε σε όλους τους Δήμους δημοτικές αρχές που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες και τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, όπως ανταποκρίνεται με συνέπεια ο Γιώργος Ψαθάς στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...