Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Σίμος Κεδίκογλου: Το ψευτοπλεόνασμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι για πληρώνουν τους δικούς τους

Για τα παπατζηλίκια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έκανε λόγο ο Σίμος Κεδίκογλου αναφερόμενος στο θέμα της περικοπής των συντάξεων, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι δεν έχει ξαναγίνει κυβέρνηση, να ψηφίζει ένα μέτρο και στη συνέχεια να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επανεξέτασης της εφαρμογής του. 


Ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 7», στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση χαρακτηρίζοντας το υπερπλεόνασμα ως
ψευτοπλεόνασμα λέγοντας: 

«Δεν πληρώνουν συντάξεις, δεν πληρώνουν τα χρέη του Δημοσίου, έχουν παρακρατήσει τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων για να κάνουν αυτό το ψυευτοπλεόνασμα, που είναι για να πληρώνουν τους δικούς τους, αφού αυξήσανε τον αριθμό των συμβασιούχων του Δημοσίου από 60.000 σε 90.000 και το μισθολογικό κόστος του Δημοσίου κατά 600 εκ. ευρώ. Την ίδια στιγμή, βέβαια, ο κόσμος στενάζει, ο ελεύθερος επαγγελματίας, ο μικρός και μεσαίος επιχειρηματίας πληρώνει το 70-80% του τζίρου του στο Κράτος. 

 Με αυτά τα υπερπλεονάσματα και τη φοροεπιδρομή στραγγαλίζουν κάθε πιθανότητα ανάπτυξης.

Πρέπει αυτή η κυβέρνηση να μάθει πως, οτιδήποτε υπογράφει και ψηφίζει ισχύει, όπως με τη συμφωνία για το Σκόπια, όπως με όλα τα μέτρα που έχουν ψηφιστεί. 

Δεν είναι δυνατόν να ψηφίζουν, να υπογράφουν και μετά να λένε ότι δεν ισχύουν. 

Αυτή η κυβέρνηση έδωσε τα πάντα τρέχοντας και δεν πήρε τίποτα. Έκανε 21 περικοπές σε συντάξεις στα 3,5 χρόνια.» 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...