Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Ο κ. Θωμάς μας εγκαλεί αντί να απολογείται

Τα κτυπήματα του πρώην Δημάρχου κ. Θωμά στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο , αποτελούν μνημεία θράσους και χυδαιότητας

Φυσικά και δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τον άνθρωπο που έχει μετατρέψει σε επιστήμη την κατασκευή , την αναπαραγωγή και την διασπορά της καταστροφής , με στόχο την καταγγελία των πολιτικών του αντιπάλων , σε μια προσπάθεια να ξεπλύνει τις δικές του ευθύνες , που έφεραν το Δήμο στα όρια της

καταστροφής . 



Ο κ. Θωμάς , αντί να απολογείται ως όφειλε απέναντι στους δημότες , για την καταστρεπτική πολιτική του που οδήγησε την Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α. στα όρια της χρεωκοπίας και της απαξίωσης , ζητά και τα ρέστα . 

Χαίρεται και πανηγυρίζει κάθε φορά που εμφανίζεται κάποιο πρόβλημα στην επιχείρηση και αποφεύγει να αναλάβει τις ευθύνες του για όσα δεινά έχει συσσωρεύσει στην Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α. η ανερμάτιστη και καταστρεπτική πολιτική που ακολούθησε όσο την διοικούσε. 

Μας εγκαλεί γιατί δεν κάναμε συντήρηση των αντλιοστασίων και του δικτύου ύδρευσης . 

Φαίνεται πως ακόμα μία φορά βρίσκεται εκτός πραγματικότητας , αφού δεν έχει επισκεφθεί , όπως φαίνεται , τα αντλιοστάσια του Δήμου για να διαπιστώσει τη διαφορά από τη δική του θητεία . Ή την έχει διαπιστώσει και δεν θέλει να το αποδεχθεί , εμφανίζοντας , ως συνήθως , το άσπρο ως μαύρο. 

Μας εγκαλεί αντί να απολογείται . Γιατί ενώ ήταν Δήμαρχος 12 χρόνια η Κύμη διαθέτει το χειρότερο δίκτυο ύδρευσης σε σχέση με τις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες. 

Γιατί δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για την επάρκεια ύδρευσης της πόλης , εξαρτώντας την από το νερό των χωριών της Κύμης . 

Μας κατηγορεί γιατί έχουμε μόνο έναν υδραυλικό στην Κύμη και δεν μας λέει πόσους υδραυλικούς προσέλαβε στην διάρκεια της θητείας του . Πώς να τους προσλάβει , άραγε, αφού είχε αφήσει την επιχείρηση χωρίς Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προκηρύξει προσλήψεις ; 

Μήπως αντιμετώπιζε το πρόβλημα της έλλειψης υδραυλικών με εργαζόμενους με αποδείξεις επαγγελματικής δαπάνης ; Θέλει ο κ. Θωμάς να μας μιλήσει για τις ειδικότητες που απασχολούσε με τα δελτία ; Για τις γυναίκες που έχετε εκδώσει αποδείξεις επαγγελματικής δαπάνης ,που δούλευαν στις επισκευές των δικτύων ύδρευσης ή των αντλιοστασίων; 

Θέλει δεν θέλει όμως θα μιλήσει γι’ αυτές τις προσλήψεις στην Δικαιοσύνη , όπως είναι πλέον υποχρεωμένος να κάνει . 

Από την πλευρά μας , από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε , κάναμε τεράστια προσπάθεια για την βελτίωση της ποιότητας νερού (θέλετε κ. Θωμά να μιλήσουμε για τις αναλύσεις του νερού ; ) , των αντλιοστασίων , των δεξαμενών και του δικτύου . 

Όλα αυτά σε μια επιχείρηση την οποία είχατε οδηγήσει στην καταστροφή , κατασπαταλώντας τα χρήματα του ΒΙΟΚΑ Αυλώνος , της αποχέτευσης της Οκτωνιάς και την συμμετοχή της ΔΕΗ στο ΒΙΟΚΑ Μονοδρίου. Γι ΄ αυτά και άλλα που δεν είναι του παρόντος θα δώσετε λόγο . 

Κύριε Θωμά σας έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα και οι κολλητοί σας . Δεν πείθετε πλέον κανέναν . 

Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...