Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Ν.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ ΕΥΒΟΙΑΣ - Οι πολίτες να κλείσουν τα αυτιά τους στους κήρυκες των ψεύτικων υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ

Με απογοήτευση παρακολούθησε η μεγάλη πλειονοψηφία των πολιτών την χθεσινή συζήτηση στην Βουλή μεταξύ των πολιτικών αρχηγών που εξαντλήθηκε με ευθύνη των δύο μεγάλων κομμάτων και την «ευγενική συμμετοχή» του Υπουργού Αμυνας ο οποίος επανέφερε στο τραπέζι συνωμοσιολογικά σενάρια περί απειλών και προτάσεων χρηματισμού των βουλευτών του προκειμένου να αποστατήσουν, σε ύβρεις, προσωπικές επιθέσεις και φρασεολογία που ακουμπά τον ποινικό κώδικα. 

Η ρητορική του μίσους και του διχασμού που κυριάρχησε κατά τις ομιλίες τους, συνθέτουν τον προεκλογικό σχεδιασμό των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ επιβεβαιώνοντας ότι επενδύουν αποκλειστικά και μόνο στην πόλωση και τον διχασμό της
κοινωνίας. 

Αλλωστε επ’ αυτού έχουν και……διδακτορικό αφού αυτοί καθιέρωσαν στην πολιτική ζωή της χώρας, την λεκτική και φυσική βία κατά των πολιτικών τους αντιπάλων (πλατείες αγανακτισμένων , γιαούρτωμα πολιτικών, λιντσάρετε τον Δήμαρχο κλ.π.) και έχουν αναγάγει την πεζοδρομιακή τους κουλτούρα σε πρωταγωνιστικό πολιτικό λόγο. 


Αντί όπως τόνισε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη Γεννηματά η συζήτηση να αφορά το μέλλον της χώρας και το πως θα πορευθούμε ως κοινωνία και Οικονομία, με ευθύνη του κ. Τσίπρα και την συνδρομή του κ. Μητσοτάκη ο οποίος για μικροκομματικούς λόγους συσπείρωσης της συντηρητικής παράταξης συμμετείχε σε αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση, οδηγούν τη χώρα πίσω στην εποχή του «θα σας τελειώσουμε» και του εθνικού διχασμού σε μια περίοδο που η χώρα πρέπει να αλλάξει σελίδα.

Το ΚΙΝΑΛ καλεί τους πολίτες να κλείσουν τα αυτιά τους στους κήρυκες των ψεύτικων υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ (με χαρακτηριστική περίπτωση το εμπόριο της αγωνίας των συνταξιούχων στο οποίο επιδίδονται αναίσχυντα Συριζαίοι βουλευτές και υπουργοί εμπαίζοντάς τους ότι υπάρχει περίπτωση να μην ισχύσει η περικοπή των συντάξεων την οποία αυτοί ψήφισαν) αλλά και της πόλωσης που επιδιώκει η Νεοδεξιά του κ. Μητσοτάκη και να πυκνώσουν τις τάξεις του ΚΙΝΑΛ της μεγάλης Δημοκρατικής Μεταρρυθμιστικής Ευρωπαικής Παράταξης και ελπίδας για το μέλλον του τόπου.


                                  
        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                      Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ
   ΓΙΑΝΝΗΣ Γ. ΤΡΙΜΙΝΤΖΙΟΣ                              ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΑΜΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...