Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Αναβαθμίζεται ο χώρος στο Παζάρι Αυλωναρίου

Υπογράφηκε, την Πέμπτη 5 Ιουλίου, από τον Δήμαρχο Θανάση Μπουραντά και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, Δημήτρη Σάλιαρη, η σύμβαση για το έργο αναβάθμισης του Παζαριού Αυλωναρίου.

Το έργο έχει ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου με προϋπολογισμό 160.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). 

Η μέση έκπτωση που προσέφερε η ανάδοχος εταιρεία
«Σάλιαρης Ι. & Σια ΟΕ - Δ/Τ Σάλιαρης Τεχνική», ανέρχεται σε 47,50%. 

Το έργο συγχρηματοδοτείται κατά 75% από την ΔΕΗ και το υπόλοιπο 25% από ίδιους πόρους του Δήμου. 

Η Δημοτική Αρχή, που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης του Παζαριού Αυλωναρίου, αυτού του οικονομικού και κοινωνικού ετήσιου γεγονότος για την ευρύτερη περιοχή, με καθοριστικές μέχρι τώρα οργανωτικές παρεμβάσεις έχει διαμορφώσει τις απαραίτητες συνθήκες για την ομαλή λειτουργία του και την μεγιστοποίηση των εσόδων, προς όφελος του Δήμου και της τοπικής οικονομίας. 

Τώρα, στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας στην περιοχή αλλά και της περαιτέρω βελτίωσης των υποδομών του, ως επένδυσης προοπτικής στη μακρόχρονη πορεία του θεσμού, η Δημοτική Αρχή προχωράει και στην αναβάθμιση του χώρου, όπου λειτουργεί το Παζάρι του Αυλωναρίου. 

Σημειώνεται ότι, πρόκειται για το πρώτο έργο που πραγματοποιείται στα Χάνια, στο χώρο που διεξάγεται το Παζάρι 

Το αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει: τη διαμόρφωση των πεζοδρομίων, την ασφαλτόστρωση στον κεντρικό δρόμο των Χανίων και άλλες παρεμβάσεις. 

Στη φωτογραφία: Κατά την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, Δημήτρη Σάλιαρη, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Νίκο Μπαράκο και την πολιτικό μηχανικό της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Ελένης Γατσούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...