Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Σίμος Κεδίκογλου: «Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι η τελευταία ελπίδα της Ελλάδας»

«Η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να είναι έτοιμη να αλλάξει το κλίμα της οικονομίας και το πλαίσιο λειτουργίας των επιχειρήσεων μέσα σε χρόνο ρεκόρ, δημιουργώντας ταυτόχρονα τις κατάλληλες συνθήκες και ευκαιρίες, για να προσελκύσει τις απαιτούμενες επενδύσεις».

Αυτό επεσήμανε ο Σίμος Κεδίκογλου κατά το χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση της ΝΔ, η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 25 Ιουνίου στη Χαλκίδα, με θέμα την επιχειρηματικότητα, τη στήριξη και αξιοποίηση του

επιστημονικού δυναμικού της χώρας και κεντρικούς ομιλητές τον Γραμματέα Π.Ε κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τον Γραμματέα Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ κ. Νίκο Κωστόπουλο και τον Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ κ. Βασίλη Ξυπολυτά 


Ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε, ότι ο διάλογος τον οποίο εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει η ΝΔ με τους παραγωγικούς φορείς και τον κόσμο της εργασίας εντάσσεται στην προσπάθεια συνδιαμόρφωσης συγκεκριμένων προτάσεων και θέσεων, που θα συμπεριληφθούν στο νέο προγραμματικό λόγο της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να είναι έτοιμοι την επόμενη ημέρα των εκλογών να ανταποκριθούν σε αυτό, που θα είναι πραγματικά η τελευταία ελπίδα της Ελλάδας. 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η ΝΔ ετοιμάζει το πρόγραμμά της, τις προτάσεις της που διαμορφώθηκαν μέσα από έναν ανοιχτό διάλογο με τον παραγωγικό και επιχειρηματικό κόσμο. Είναι βήματα απαραίτητα για να μπορέσουμε την επόμενη μέρα των εκλογών να ανταποκριθούμε σε αυτό που θα είναι πραγματικά η τελευταία ελπίδα της Ελλάδας. 

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι η τελευταία ελπίδα για να σωθούμε από την καταστροφή που συσσωρεύεται τα τελευταία τρία χρόνια, γιατί οι πιθανότητες να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τη σημερινή κατάσταση μειώνονται όσο παραμένει αυτή η κυβέρνηση.» 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...