Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας: Αλληλεγγύη στους συμβασιούχους της Χαλκίδας

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των συμβασιούχων στην καθαριότητα στο Δήμο Χαλκίδας εκφράζει την αλληλεγγύη της στο δίκαιο αγώνα τους. 


Καταδικάζουμε την προσπάθεια του Δήμου να ρίξει το μπαλάκι στους εργαζόμενους. Είναι ο Δήμος με την ενιαία πολιτική που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ιδιωτικοποίηση της
καθαριότητας, τη νομιμοποίηση της δουλειάς με ευέλικτες σχέσεις εργασίας, ταυτιζόμενος με τις κατευθύνσεις όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων και της σημερινής, κάτω από τις οδηγίες της ΕΕ.

Τελικά οι υπηρεσίες καθαριότητας καταλήγουν ακριβότερες για το λαό, γίνονται πεδίο κερδοφορίας για το κεφάλαιο. Για τα συμφέροντα του ίδιου κεφαλαίου εφαρμόζεται η πολιτική της «δίκαιης ανάπτυξης» που θέλει τσακισμένα εργασιακά δικαιώματα, ευέλικτες σχέσεις εργασίας, κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας κα. 

Βρισκόμαστε στο πλευρό τους σε κάθε κινητοποίηση όπως και την Τετάρτη 20 Ιούνη στα Δικαστήρια Χαλκίδας. 

Απαιτούμε να συνεχίσουν να εργάζονται με μόνιμη και σταθερή σχέση εργασίας, με όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, όλα τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας. 

Χαλκίδα, 19/6/2018 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...