Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Εκδηλώσεις στην Κύμη

Ημέρα του Ήρωα των Ηρώων Ταγματάρχη Ιωάννη Βελισσαρίου: 
Εορτάσθηκε στην Κύμη η ετήσια εκδήλωση στην μνήμη του Κυμαίου Ήρωα Τχη Ι. Βελισσαρίου. Ήταν μια από τις καλύτερες εκδηλώσεις των τελευταίων ετών, η οποία υπό την οργάνωση και εποπτεία του Προέδρου της Δ.Κ.Κύμης

κ. Πόγκα και την παρουσίαση της κ. Πόπης Βεναρδή, διεξήχθη κατά άψογο τρόπο, συμπράττοντας  και του καιρού. Προ της εκδηλώσεως πραγματοποιήθηκε αγώνας δρόμου, για πρώτη φορά,μεταξύ των μαθητών Λυκείου , Γυμνασίου και των Δημοτικών Σχολείων Κύμης. Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Περ. Συμβουλος κ. Μ. Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος κ. Μπουραντάς, ο Αντιδήμαρχος κ Μπόκαρης, ο Δκτής Της Σχολής Πεζικού , Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας, εκπρόσωποι του Συλλόγου των εν Αττική Κυμαίων και των συλλόγων εν αποστρατεία μονίμων και εφέδρων Αξιωματικών και πλήθος κόσμου. 

Και από το σημείο αυτό, πρέπει να αναφερθούμε στην εθελοντική προσφορά του καθηγητού μουσικής κ. Παν. Θεοδώρου, ο οποίος για άλλη μια φορά με την μουσική του επένδυση αλλά ιδιαίτερα με την απόδοση του με μουσική και τραγούδι του ύμνου του Βελισσαρίου έδωσε άλλο τόνο στην όλη εκδήλωση.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...