Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Κίνδυνος για τα παιδιά η Παιδική Χαρά Κύμης

Το κίνδυνο που εγκυμονεί για τα παιδιά η Παιδική Χαρά Κύμης που βρίσκετε δίπλα από τον Άγιο Αθανάσιο, και που δεν πληροί τις προϋποθέσεις, σημειώνει στη ανακοίνωση της η Νέα δημοτική πολιτική παράταξη στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου «Δημοτική Ενωτική Πρωτοβουλία» ζητώντας να ενημερωθεί για τα εξής:


ΠΡΟΣ:   Τον Δήμαρχο Κύμης Αλιβερίου κ. Μπουραντά Αθανάσιο
                                                                    
ΚΟΙΝ:    Αντιδημάρχους  κ.κ. Μπαράκο Νικόλαο, Θεοδώρου
                                          Αλέξανδρο, Σαμαρά Χρήστο   

     ΘΕΜΑ:  «Παιδική χαρά Κύμης»

Κύριε Δήμαρχε
    
Στη συνεδρίαση της 20ης Απριλίου 2018  της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, η Ε.Ε.Β.Κ. Κύμης και Περιχώρων μετά από αίτημα των μελών της έθεσε το θέμα των προβλημάτων που υπάρχουν στη παιδική χαρά Κύμης δίπλα από τον Άγιο Αθανάσιο.
    
Είναι από όλους παραδεκτό ότι η εν λόγω παιδική χαρά, δεν είναι λειτουργική, είναι ακαλαίσθητη και το σπουδαιότερο, εγκυμονεί κινδύνους για τα παιδιά που την χρησιμοποιούν. Παρότι είναι γνωστά σε εσάς τα προβλήματα αυτά, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια παρέμβασης από τη Δημοτική Αρχή και έχετε ακέραια την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος.
    
Πρόσφατα δε, ακόμα και ο αντιδήμαρχος κ. Μπαράκος, σε συνέντευξή του για το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, ανέφερε για  τα κατασκευαστικά προβλήματα που έχει η παιδική χαρά στην Κύμη, ότι «αυτή η παιδική χαρά, δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να μπορέσει να πιστοποιηθεί και δεν έχει παραδοθεί από τον εργολάβο".
     
Επειδή πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα με πολλές προεκτάσεις και κυρίως επειδή άπτεται της σωματικής ακεραιότητας παιδιών , παρακαλούμε να μας γνωρίσετε εγγράφως:

1.      Τι προέβλεπε η σχετική μελέτη να γίνει και εάν έγιναν από τον εργολάβο.
2.      Ποιος είναι ο επιβλέπων  που  παρακολουθούσε την πορεία του έργου.
3.       Πώς επιτρέπετε η χρήση της από παιδιά αφού δεν έχει πιστοποιηθεί και δεν έχει παραδοθεί από τον εργολάβο;  Αν επιτρέπετε βάσει ποίου νόμου κι αν όχι, ποιες ενέργειες έχετε κάνει για να μην χρησιμοποιείται και κινδυνεύουν παιδιά;
4.      Έχει πληρωθεί ή όχι ο εργολάβος για το έργο αυτό;
5.       Ποιος συνέταξε τη μελέτη και πόσο στοίχισε; Από πού προέρχονταν τα  χρήματα που πληρώθηκε; Έχει εξοφληθεί ο μελετητής;

                               ΓΙΑ ΤΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...