Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Κώστας Μαρκόπουλος: Η Κυβέρνηση είναι υπηρέτης συμφερόντων και εχθρός του Λαού και της Πατρίδος

Όλες, οι τελευταίες αποφάσεις της Κυβέρνησης είναι ενδεικτικό καθαρής υπονόμευσης του οικογενειακού εισοδήματος, των στρατηγικών πλεονεκτημάτων της χώρας και του λαού, αλλά και της Εύβοιας.

Στο θέμα της ΛΑΡΚΟ Α.Ε φαίνεται ξεκάθαρα η κυβέρνηση την αφήνει να πτωχεύσει σιγά σιγά, διατηρώντας μια άβουλη Διοίκηση που εμφανίστηκε στο αμφιθέατρο των ΤΕΙ απολογούμενη. Η Κυβέρνηση έχει «υποσχεθεί…», το ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ Α.Ε, χωρίς
εργαζομένους. 


Στο θέμα ΔΕΗ η Κυβέρνηση ξεπουλά τα καλύτερα λιγνιτικά πεδία προνομιούχα, δύο τεράστιες υπονομευτικές ενέργειες. Πρώτον αφήνει στην ΔΕΗ χρέη και τα ακριβά στην εξόρυξη λιγνιτικά πεδία οδηγώντας την ΔΕΗ σε απαξίωση που ευνοεί ιδιωτικά συμφέροντα τα οποία υπηρετεί. Δεύτερον ανατρέπει πολιτική δεκαετιών που ήθελε την Χώρα να προωθεί καθαρές ενέργειες (ΑΠΕ, Φυσικό Αέριο). Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μετατρέπει την Ελλάδα σε τριτοκοσμική χώρα. 

Στο ζήτημα των διοδίων η Κυβέρνηση φέρνει αύξηση 30% στην απόσταση Αθήνα - Χαλκίδα και αγνοεί την Εύβοια από ανακουφιστικές αποφάσεις που θα μειώσουν το κόστος των διοδίων. Αντίθετα χρησιμοποιεί την Εύβοια και τις εκατοντάδες χιλιάδες επισκεπτών της για να γεμίσει το ταμείο των αναδόχων της Ιονίας Οδού. 

Η ζημιά στον Νομό μόνο από το τρίπτυχο Διόδια – ΛΑΡΚΟ- ΔΕΗ , είναι ανυπολόγιστη, όπως ανυπολόγιστη είναι η εκκωφαντική σιωπή Βουλευτών του Νομού που την στηρίζουν.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...