Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Συγκέντρωση στελεχών των "Νέων Οριζόντων" Δήμου Κύμης – Αλιβερίου




Σε μια περιορισμένη συγκέντρωση στελεχών των Νέων Οριζόντων, ο επί 12ετία Δήμαρχος κ. Δημήτρης Θωμάς ανακοίνωσε την έναρξη του προεκλογικού αγώνα, για την ανάκτηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με μια ενημέρωση εκ μέρους του υποψήφιου Δημάρχου για τα πεπραγμένα ή μάλλον για τα μη πεπραγμένα της σημερινής Δημοτικής Αρχής, για τις προσωπικές δικαστικές διώξεις εναντίων του, για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου και του Δημοτικού
Συμβουλίου. 

Στη συνέχεια πήραν τον λόγο αρκετοί εκ των συμμετεχόντων με κοινή διαπίστωση την εγκατάλειψη των Δημοτών από την Δημοτική Αρχή, μια μετά μια τετραετία με τα βίας ολοκληρώνουν έργα που είχε ξεκινήσει ο Δ. Θωμάς, χωρίς οραματισμό, σχέδιο και δράση, την ομολογία και των στελεχών της Συμπολιτείας για την αποτυχία τους, εκλεγμένων αλλά και ψηφοφόρων και την σαφή στροφή αυτών προς τους Νέους Ορίζοντες, οι οποίοι κατάφεραν όλα τα χρόνια από το 2002 να διατηρήσουν την πολυκομματική εικόνα των μελών αλλά και την υψηλή πολιτιστική στάθμη του Δήμου και των Δημοτών.

Επίσης διαπίστωση ήταν ότι σκοπός της Συμπολιτείας δεν ήταν η προσφορά υπηρεσιών προς τους Δημότες, αλλά η απώλεια του Δήμου από τον Δ. Θωμά και η δημιουργία συνθηκών ώστε να μην είναι υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές του 2019, γι΄αυτό το λόγο άρχισαν οι διώξεις πριν ακόμα αναλάβουν την Δημοτική Αρχή.

Ξεκινάμε λοιπόν με αισιοδοξία και πίστη στη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...