Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Με επιτυχία, εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στον Δήμο Κύμης- Αλιβερίου

Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΚΑΙ Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ οργάνωσαν την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, με μεγάλη επιτυχία, εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στον Δήμο Κύμης- Αλιβερίου, με κύριο ομιλητή τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Υγείας σ. Σταμάτη Βαρδαρό.

Συζητήθηκε ο σχεδιασμός του Υπουργείου Υγείας για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας πανελλαδικά, έγιναν ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους παρευρισκομένους και από πλευράς του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα έγινε ιδιαίτερη μνεία στα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου και ανακοινώθηκε :


· Η προκήρυξη τουλάχιστον 2 θέσεων ιατρικού προσωπικού για την ενίσχυση του Κ Υ Αλιβερίου. 

· Η κτιριακή ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου για λόγους ενίσχυσης του σκελετού του κτιρίου και αντικατάστασης φθαρμένων υλικών. 

· Η ψηφιοποίηση του ακτινολογικού εργαστηρίου του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου. 

· Η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας σε βοηθητικό προσωπικό μέσω της διαδικασίας της κινητικότητας και των μετατάξεων 

Οι πιστώσεις θα αντληθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2018 και η εκτέλεση και επίβλεψη των διαδικασιών θα γίνει από την 5η ΥΠΕ στην οποία και ανήκει το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου. 

Οι εξαγγελίες αυτές ικανοποιούν πάγια αιτήματα των εργαζομένων και της Διοίκησης του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου και βοηθούν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει στους κατοίκους της πόλης μας και των επισκεπτών της, καθώς είναι ο κύριος φορέας παροχής πρωτοβάθμιας Υγείας στην περιοχή μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...