Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Μαρκόπουλος: Απάτη ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τα Διόδια Σχηματαρίου - Έχουνε Αποφασίσει αύξηση 50%.

Απίστευτη απάτη πληροφόρησης σχετικά με την κατάργηση των διοδίων Σχηματαρίου με πρωταγωνιστές θριαμβολογούντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τον Υφ. Μαυραγάνη.

Έσπευσαν να αυτοχειροκροτηθούν για την κατάργηση των διοδίων και την απελευθέρωση των πολιτών της Εύβοιας αλλά και των επισκεπτών από ένα πρόσθετο
κόστος. 

Φρόντισαν μάλιστα να δώσουν τόνο θριάμβου στην απόφαση. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική και την αγνοούν η την κρύβουν. Είτε αδιάβαστοι, είτε ψεύτες είναι το ίδιο επικίνδυνοι και τελικά ανίδεοι για το πόσο κακό προκαλούν.

Ανακοίνωσαν μάλιστα και την θέσπιση χιλιομετρικής κοστολόγησης των μετακινήσεων με το Εθνικό δίκτυο που θα υλοποιηθεί με διαγωνισμό μέχρι το τέλος του έτους.

Τι απέκρυψαν;

Ότι το κόστος ανά χιλιόμετρο είναι ήδη δεδομένο για το Εθνικό Δίκτυο δρόμων και είναι 0.062 ανά χλμ. Με δεδομένο ότι η απόσταση Αθήνας ΧΑΛΚΙΔΑΣ είναι 78.5 χλμ το κόστος Διοδίων είναι 4.87 Ευρώ. 


Δηλαδή το νέο σύστημα πληρωμής διοδίων μετά την κατάργηση των διοδίων Σχηματαρίου θα είναι αυξημένο κατά 50%. 

Πρόκειται για τεράστια αδικία και όσοι θριαμβολογούν θα κληθούν σύντομα να απολογηθούν για την ανικανότητα τους. 

Η αδικία εναντίον της Εύβοιας συμπληρώνεται ακόμα από 2 αποφάσεις. Πρώτον το κόστος στην Εγνατία είναι το μισό, δηλαδή 0.03 ανά χιλιόμετρο και δεύτερον έχει αποφασιστεί η καταγραφή κατοίκων Κηφισίας, Εκάλης, Ωρωπού κ.λ.π, για μείωση κόστους από είσοδο στην εθνική από πλευρικές εισόδους. 

Αυτά για ενημέρωση όλων.!!! 

Τώρα καλώ τον κ Μαυραγάνη Υφ. Μεταφορών να διευκρινίσει, τι δεν γνωρίζει απ όλα αυτά και τι μας απέκρυψε… 

Επίσης καλώ τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο να ασχοληθούν με το ζήτημα λεπτομερώς. 


Κώστας Μαρκόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...