Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Έναρξη λειτουργίας Νεφρολογικού Ιατρείου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου

Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου ανέλαβε υπηρεσία στο Νοσοκομείο Καρύστου ο νέος Διευθυντής Νεφρολογίας, κύριος Παναγιώτης Νέννες.

Ο κύριος Νέννες έχει σημαντική εμπειρία σε Μονάδες Τεχνητού Νεφρού στον ιδιωτικό τομέα αφού κατά σειρά έχει εργαστεί ως επιβλέπων στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού της Βιοκλινικής Αθηνών, ως επιστημονικός συνεργάτης στην Κεντρική Κλινική Αθηνών και ως υπεύθυνος Νεφρολογικού εξωτερικού ιατρείου στο Πολυιατρείο Ιατρόκοσμος.

Η λειτουργία Νεφρολογικού Ιατρείου, για πρώτη φορά στο Νοσοκομείο Καρύστου,έρχεται να καλύψει μια σημαντική υγειονομική ανάγκη της νότιας Εύβοιας καιαποτελεί το πρώτο βήμα για τη μελλοντική λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

Στο ιατρείο θα παρέχεται εξειδικευμένη εκτίμηση και θα παρακολουθούνται ασθενείς με νεφρική νόσο σ΄ ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο χώρο.

Θα γίνεται πλήρης νεφρολογική εξέταση που περιλαμβάνει έλεγχο και διερεύνηση χρόνιας νεφρικής νόσου, υπέρτασης, νεφρολιθίασης, λοιμώξεων ουροποιητικού, νεφρίτιδων και συγγενών διαταραχών του ουροποιητικού συστήματος, ενώ μέσω του υπάρχοντος εξοπλισμού, θα συμβάλει ουσιαστικά στην διερεύνηση και παρακολούθηση των ασθενών με νεφρολογικά προβλήματα, στη δυνατότητα αντιμετώπισης επειγόντων νεφρολογικών περιστατικών και νοσηλείας και θα βοηθήσει στην φροντίδα των αιμοκαθαιρομένων ασθενών.

Ο κύριος Νέννες εντάχθηκε άμεσα στο πρόγραμμα εφημεριών του νοσοκομείου Καρύστου. Θα δέχεται κατόπιν ραντεβού και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν καθημερινά στο τηλέφωνο 22243-50113 & 22243-50114 (10:00 – 14:00).

Το γραφείο Διοικητή
Γ.Ν. ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...