Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας έκοψε την βασιλόπιτα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στην κατάμεστη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Χαλκίδος στην Σχολή Πεζικού, η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας και ο καθιερωμένος χορός του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Προιστάμενος του Ι.Ν. της Αγίας ΠαρασκευήςΠολιούχο Χαλκίδος - Αρχιμανδρίτης Συμεών Hλιοδρομίτης ως Εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας & Βορείων Σποράδων, μεταφέροντας τις
θερμότατες ευχές στον Σύνδεσμο ,τα μέλη και τους φίλους του. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γ.Ε.Σ. ο Δκτης της Σχολής Πεζικού Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Λιόντος , ο Βουλευτής Ευβοίας κος Σπυρίδων Πνευματικός , ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού κος Ηλίας Μπουρμάς εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ευβοίας , ο Αντιδήμαρχος Δημήτριος Σέρρας εκπρόσωπος της Δημάρχου Χαλκιδέων , εκπρόσωποι του Κ.Ε.Τ.Θ. και της 74 Μ.Ε. , ο Δκτης της 204 ΜΓΑΠ Επισμηναγός(ΤΟΠ) Γεώργιος Συρακούλας, ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ. ,ο Αστυνομικός Διευθυντής Αναστάσιος Μπαμπαράκος , υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διευθύνσεως Ευβοίας – ως εκπρόσωπος , ο Πλοίαρχος (ΛΣ) Χρήστος Φραγκίας ,Λιμενάρχης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδος, ο Αντιστράτηγος ε.α. Ευάγγελος Ρήγας και ο εκπρόσωπος της Ε.Α.Α.Α. 

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφ. Τχης (ΔΒ) Βαρυτιμίδης Επ. Μιχαήλ, ευχαρίστησε τόσο τους προσκεκλημένους, όσο και τα μέλη και φίλους του συνδέσμου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και αναφέρθηκε στην διαχρονική συμβολή των Εφέδρων Αξιωματικών στο στράτευμά και στην κοινωνία . 

Το φλουρί της βασιλόπιτας που αντιστοιχούσε σε ένα επίχρυσο γραμματόσημο, κέρδισε ο κος Νικόλαος Βοττέας. 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε μέσα σε ωραία ατμόσφαιρα , με ελληνικούς χορούς με την συμμετοχή αρκετών εκ των παρισταμένων.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...