Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019

Το Λαϊκό Φροντιστήριο Χαλκίδας για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Το Λαϊκό Φροντιστήριο Χαλκίδας εύχεται στους μαθητές και τις μαθήτριες καλή επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι εκπαιδευτικοί του Λαϊκού Φροντιστηρίου μαζί με τους μαθητές μας και τις οικογένειες τους, καθώς και με την αμέριστη βοήθεια των ταξικών σωματείων, της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων χαλκίδας, του Συνδικάτου Τροφίμων και Ποτών
Εύβοιας Βοιωτίας, του Συνδικάτου Μετάλλου Εύβοιας και της Ένωσης Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Εύβοιας περάσαμε μια όμορφη μα και δύσκολη χρονιά. 


Νιώθουμε την ανάγκη να ‘’ξεπροβοδίσουμε’’ τους μαθητές μας, αλλά και όλους τους μαθητές υπενθυμίζοντας τους ότι: όλη την χρονιά κάνατε μια σπουδαία προσπάθεια που επιστέγασμα της θα είναι και η επιτυχία στις εξετάσεις σας. 

Ο δρόμος μέχρι εδώ δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα! Ξεπεράσατε παλληκαρήσια δυσκολίες, εσείς και οι οικογένειές σας. Είμαστε σίγουροι ότι εξίσου παλληκαρήσια θα βαδίσετε όποιον δρόμο κι αν πάρετε μετά το σχολείο ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα σας. 

Ευχόμαστε την μάχη αυτή, αλλά και αυτές που θα έρθουν να τις αντιμετωπίσετε με αιδιοδοξία και καθαρό μυαλό. Με αποφασιστικότητα να συνεχίσετε την ζωή σας κάνοντας πράξη το «όλοι για έναν και ένας για όλους». 

Πάντα με ψηλά το κεφάλι! 

Καλή επιτυχία! 

Λαϊκό Φροντιστήριο Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...