Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Στυλιανός Τριμίντζιος: Υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας ΜεΡΑ 25

Σύντομο βιογραφικό 

Κατοικώ στην Χαλκίδα. Είμαι παντρεμένος με την ∆ήμητρα Ντελημιχάλη,Νηπιαγωγό,και έχω δύο κόρες,την ∆άφνη Τριμίντζιου, ∆ικηγόρο Χαλκίδος και την Μαρία Τριμίντζιου, Πολιτικό Μηχανικό.

Εργάστηκα στην μεταλλευτική εταιρία
FIMISKO A.E.

(Σκαλιστήρι)στην Β.Εύβοια και στην ∆ασική Υπηρεσίατου Ν. Ευβοίας. Ως εκ της ιδιότητάς μου, ασχολήθηκα με την διαχείριση του φυσικού περιβάλλοντος, την αειφόρο ανάπτυξη, την μελέτη και εκτέλεση δασοτεχνικών έργων, την πρόληψη και κατάσβεση πυρκαγιών,την διαχείριση του κυνηγιού, την αξιοποίηση Ευρωπαϊκών κανονισμών και προγραμμάτων. 

∆ιετέλεσα Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων ∆ασικών Υπηρεσιών Ν. Ευβοίας, και υπήρξα μέλος του ∆Σ του γεωτεχνικούεπιμελητηρίουΣτΕλλάδας.

Υπηρέτησα πάντοτε το ∆ημόσιο συμφέρον και προώθησα τα δίκαια συμφέροντα των πολιτών, μέσα στο υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο. 

Ζητώ την ψήφο σας στις εθνικές εκλογές στις 7 Ιούλη προκειμένου να συμβάλλωμε τις γνώσεις μου στην επίλυση των προβλημάτων του Νομού μας, (∆ασικοι χαρτες, ιδιοκτησιακά κλπ), στην προοπτική ανάπτυξης του Νομού μας και την ανάκτηση της χαμένης μας αξιοπρέπειας, από τα επαχθή μνημόνια. Σ’αυτές τις βουλευτικές εκλογές ας δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα. 

Αυτή η νύχτα κράτησε πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...