Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Νέα γαλάζια σημαία για το λιμάνι της Σκύρου

Το τουριστικό καταφύγιο του Λιμένα Λιναριάς της Σκύρου είναι το πρώτο Ελληνικό δημόσιο τουριστικό λιμάνι που απέκτησε γαλάζια σημαία το 2018, και την τρίτη 14 Μάϊου 2019 ανανέωσε την πιστοποίηση του κατακτώντας και πάλι Γαλάζια σημαία για την περίοδο 2019!

Το πληρέστερο και πολυβραβευμένο Δημόσιο Λιμάνι της Χώρας, αυτό της Λιναριάς Σκύρου, κατέκτησε μία ακόμα διάκριση ένα μόλις μήνα μετά την κατάκτηση του Χρυσού βραβείου Τουρισμού 2019!


Οι επιδόσεις του Λιμανιού της Λιναριάς και η διαρκής αύξηση της προσέλευσης τουριστικών έχουν καταφέρει να αναδείξουν τη Σκύρο σε ενα Τουριστικό προοριμό για απαιτητικούς.


Το πρόγραμμα του πανεπιστημίου Αιγαίου που υλοποιείται σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου κάθε χρόνο στο Λιμάνι της Λιναριάς υπό τον τίτλο Skyros Project, είχε συμβάλει τα μέγιστα στην ανάδειξη του περιβαλλοντικού προφίλ του Λιμανιού το οποίο πέρα από την πιστοποίηση του με Γαλάζια Σημαία, είναι και μέλος των Ευρωπαϊκών Οικολογικών Λιμανιών ECO PORTS




Το μικρό Λιμάνι της Λιναριάς κατάφερε να εκτινάξει τα έσοδα του κατά 110% τα χρόνια των μνημονίων αποδεικνύοντας ότι η ποιοτική αναβάθμιση και η παροχή καινοτόμων υπηρεσιών αποτελούν παράγοντα επιτυχίας ανεξάρτητα από την γενική οικονομική εικόνα της Χώρας.


Ηδη η νέα χρονιά ξεκίνησε με αύξηση στην υποδοχή τουριστικών σκαφών κατά 50% τον Απρίλιο του 2019 έναντι του Απριλίου του 2018 κάτι που αποδεικνύει ότι η συνεχής βελτίωση και η ποιοτική αναβάθμιση των παροχών και των υπηρεσιών δεν εχει όρια και κορεσμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...