Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Στα χωριά και οικισμούς του Καφηρεα ο Ζάχος Χατζηνικολής

ΧΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΣΤΟ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ και όλα τα χωριά και οικισμούς του Καφηρεα από τα ΑΝΤΙΑ έως το ΣΧΙΖΑΛΙ και συνομιλησαμε με τους κατοίκους. Ιδια κατασταση και εκεί.

Πλήρης απουσία και απραξία της δημοτικής αρχής όλη την πενταετία εως σήμερα. Τουλάχιστον η Περιφέρεια κατασκεύασε το επαρχιακό οδικό δικτυο και είναι σε εξέλιξη η ασφαλτοστρωση προς Πρινια και στη συνέχεια η ασφαλτόστρωση της οδοποιίας του κύκλου του Καφηρεα, υλοποιώντας πλήρως ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας την προεκλογική του δέσμευση που είχαμε δώσει στον Καφηρεα πέντε χρόνια πριν για το

έργο αυτό. 

Το μόνο έργο της δημοτικής αρχής που είδαμε σε ολόκληρο τον Καφηρεα ειναι η μεταφορα τεσσάρων κιουγκιων που έγινε προχτές στην Αμυγδαλιά για μελλοντική χρήση!!!!

Ευχαριστώ πολύ τον Σπύρο Καλούπη και την Βασιλική Τόγια για τη συμμετοχή τους στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Καφηρέα και εύχομαι καλή επιτυχία στον Δημήτρη Πολίτη υποψήφιο πρόεδρο στην Αμυγδαλιά και στον Δημήτρη Μυλωνά υποψήφιο πρόεδρο στο Κόμητο.



1 σχόλιο:

  1. Όσο αφορά τον Πλατανιστό κρατήστε αυτές τις απόψεις για τον εαυτό σας!! Στην Τ.Κ. Πλατανιστού χάρη στον αξιολογότατο Πρόεδρο Γιώργο Παπαχρήστου και στον Πολιτιστικό Σύλλογο έχουν γίνει πολλά έργα ουσίας ορατά και μη!!!! Ίσως είναι το πιο προσεγμένο και "εργατικό" χωριο!!! Να μη λέτε στον κόσμο ό,τι θέλετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...