Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Συμμετοχή του Πανευβοϊκού Συλλόγου ΑμεΑ στο 1ο διήμερο Ευρωπαϊκό φεστιβάλ τέχνης & αναπηρίας με τίτλο "No Limits"

Την Τρίτη 21 Μαΐου 2019 και ώρα 19 :00 στο Ίδρυμα Κακογιάννης η Ομάδα του Πανευβοϊκού Συλλόγου ΑμεΑ "Άνθρωπος -Ελπίδα - Πολιτισμός" έκφρασης - κίνησης σε διδασκαλία και χορογραφία Ανδρέα Κολίσογλου θα παρουσιάσει τα "Ανδρείκελα" του Καρυωτάκη, στο 1ο διήμερο Ευρωπαϊκό φεστιβάλ τέχνης & αναπηρίας με τίτλο "No Limits" το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ τέχνης για άτομα με αναπηρία και μη, μια γιορτή για την καλλιτεχνική αριστεία σε διαφορετικές μορφές έκφρασης.

Η Dagipoli Dance Co σε συνεργασία με τη Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ, φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα ομάδες χορού και θεάτρου που
απαρτίζονται από επαγγελματίες και ερασιτέχνες με διαφορετικές αναπηρίες, αλλά και χωρίς αναπηρία. 

Οι μεικτές ομάδες από τις γειτονικές χώρες, Πορτογαλία με τους VOARTE, Ισπανία και Γαλλία με τους HABRA QUE PONERSE CACHAS, Γερμανία και Πολωνία με την MASKA, καθώς και οι Ελληνικές ομάδες «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός», «Εκτός δρόμου», «Δρυάδες εν Πλω» και οι διοργανώτριες ομάδες Dagipoli Dance Co και «Γέφυρα Ζωής», οι οποίες «δουλεύουν» με το σώμα και πειραματίζονται με την κίνηση, θα χορέψουν και θα ερμηνεύσουν με μοναδικό σκοπό να παρουσιάσουν ότι η αναπηρία δε θέτει όρια και φραγμούς. 

Μέσα από αυτό το event οι καλλιτέχνες θα έχουν την ευκαιρία να μας παρασύρουν στους δικούς τους ρυθμούς, σε ένα από τα ωραιότερα θεάματα που θα έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα! Τα μέλη των ομάδων αποδεικνύουν ότι αυτό που μπορεί να θεωρείται ατέλεια για κάποιους, μπορεί να δώσει δύναμη και έμπνευση σε έναν καλλιτέχνη . Για το Διοικητικό Συμβούλιο . 

Η Πρόεδρος 
Ειρήνη Μερτζιάνη

Η Γραμματέας 
Μαρία Μπασούκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...