Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Ν.Ε ΚΙΝΑΛ Εύβοιας: Όργιο προεκλογικών ρουσφετιών από την κυβέρνηση


Oσο πλησιάζουν οι εκλογές και επειδή μετά την κυβερνητική του θητεία και την διάψευση όλων των υποσχέσεων που έδινε ως αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει πλέον κανένα με τις υποσχέσεις του, χωρίς κανένα δισταγμό, με μόνο στόχο την νομή της εξουσίας καταφεύγει σε πρακτικές του παρελθόντος που έχουν καταδικασθεί στην συνείδηση της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.
Ένα όργιο ο προεκλογικών ρουσφετιών και διευθετήσεων βρίσκεται σε εξέλιξη από την κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά», ξεπερνώντας κάθε ιστορικό προηγούμενο, αποδεικνύοντας καθημερινά ότι όχι μόνο δεν είναι το

νέο όπως ισχυρίζεται, αλλά ό,τι πιο οπισθοδρομικό υπάρχει στο πολιτικό μας σύστημα. 

Με χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο τομέα, σε προεκλογική περίοδο που απαγορεύεται από τη νομοθεσία και εκτός ΑΣΕΠ για να μπορεί να βολέψει τους «ημετέρους». 

 Η αρχή έγινε με αυξήσεις μισθών στους υπαλλήλους του κ. Τσακαλώτου, στην συνέχεια του κ. Δραγασάκη, λες και οι υπάλληλοι των άλλων υπουργείων είναι παιδιά κατώτερου θεού. Διορισμοί 7.973 υπαλλήλων σε υπουργεία και οργανισμούς, μετατάξεις από τα Νοσοκομεία στους Δήμους 526 τραυματιοφορέων που ήταν πρώην σχολικοί φύλακες, προσλήψεις 250 ανθρώπων εκτός ΑΣΕΠ για τη στελέχωση υφιστάμενων και νεοσύστατων ενεργειακών επιχειρήσεων και φορέων του υπουργείου Ενέργειας, 1.575 προσλήψεις με 18μηνες συμβάσεις εκτός ΑΣΕΠ στο ΚΕΕΛΠΝΟ και ήδη οι υποψήφιοι καταγγέλλουν ότι δεν υπολογίστηκαν τα μόρια με βάση τα δικαιολογητικά που προσκόμισαν, 1.322 προσλήψεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στους Ο.Τ.Α., 4.500 μόνιμοι εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής, 304 προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ στη χωρίς αντικείμενο νεοσύστατη ΕΑΓΜΕ, 79 προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ η ΡΑΕ, 25 άτομα εκτός ΑΣΕΠ ο νεοσυσταθείς και χωρίς αντικείμενο ΔΑΠΕΕΠ, 30 άτομα στη νεοσύστατη και χωρίς αντικείμενο εταιρεία Αριάδνη, 639 το Υπουργείο Δικαιοσύνης και αυτά είναι μερικά παραδείγματα από το party που γίνεται για την επαγγελματική αποκατάσταση των μικρομεσαίων στελεχών του κομματικού στρατού του Σύριζα και την εξασφάλιση κάποιων χιλιάδων ψήφων. 

Εξαγγέλλει η κυβέρνηση επίδομα ενοικίου, αποκρύπτοντας απο τους πολίτες οτι η επιδότηση αυτή είναι προσωρινή και ότι ισχύει μέχρι να τελειώσουν τα 350 εκατομμύρια, δηλαδή ούτε χρόνο. 

Η υποτιθέμενη συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και Τραπεζών για τα κόκκινα δάνεια των πολιτών και επιχειρήσεων δεν έχει καμιά αξία γιατί, όπως συμφωνήθηκε, θα έχει διάρκεια μόνο ένα έτος. 

Η ρύθμιση των 120 δόσεων, μόνο εξαγγέλλεται, διότι απαιτείται η έγκριση της τρόικας απο την οποία μας …απάλλαξε ο κ.Τίπρας 

Από την 1η Μαρτίου χιλιάδες άνεργοι μένουν χωρίς νοσοκομειακή και φαρμακευτική περίθαλψη εξ αιτίας του νόμου που ψηφίστηκε πέρυσι από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τον οποίο αυξήθηκαν τα ένσημα που απαιτούνται απο 50 σε 75. 

Τέλος δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το δωράκι απο την κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά» εκατομμυρίων στο ίδρυμα Ωνάση που απαλλάχθηκε αναδρομικά από το έτος 2013 του ΕΝΦΙΑ , την στιγμή που το Χαμόγελο του Παιδιού καλείται να πληρώσει πάνω από 150.000 ευρώ ΕΝΦΙΑ για τα ακίνητά του που στεγάζουν παιδάκια των λαικών τάξεων και όχι των κατά τα άλλα εχθρών του ΣΥΡΙΖΑ Εφοπλιστών, ενω όλοι εμείς οι πολίτες θα καλύψουμε στο κενό του προυπολογισμού απο την μη πληρωμή του ιδρύματος των εφοπλιστών. 

Ομως η κυβέρνηση και παρακυβέρνηση των προθύμων θα βρεθούν σύντομα μπροστά στον κριτή τους αυτοπροσώπως. Και ο λαός αυτή τη φορά δεν θα ξεχάσει τα ψέματα του κ.Τσίπρα.

                                   Χαλκίδα 15-03-2019
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                             Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΜΙΝΤΖΙΟΣ                                      ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΑΜΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...