Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Σίμος Κεδίκογλου: «Ευτυχία χωρίς εργασία δεν υπάρχει»

«Ο μεγαλύτερος στόχος μας είναι να κάνουμε την εργασία δικαίωμα για κάθε Έλληνα, για κάθε Ευβοιώτη». Αυτό τόνισε ο Σίμος Κεδίκογλου, υπογραμμίζοντας παράλληλα, ότι «ευτυχία χωρίς εργασία δεν υπάρχει».

Ο βουλευτής κατά το χαιρετισμό του στην εκδήλωση που διοργάνωσε ΔΗΜΤΟ Χαλκίδας της ΝΔ με θέμα την αγορά εργασίας και το ασφαλιστικό, επεσήμανε το γεγονός, ότι εξαιτίας των λαθών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα, η πιο
σημαντική αλλαγή στην κοινωνία μας είναι, ότι η εργασία από καθήκον και δικαίωμα έφτασε να είναι πολυτέλεια και προνόμιο και πρόσθεσε, ότι «όλοι μαζί έχουμε να δώσουμε έναν μεγάλο αγώνα, για να τελειώσουν τα λάθη». 


Ο Σίμος Κεδίκογλου καλωσόρισε τον τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, πρώην Υπουργό κ. Γιάννη Βρούτση, τον οποίο χαρακτήρισε «συμπολεμιστή», καθώς, όπως ανέφερε, οι Υπουργοί του Αντώνη Σαμαρά πέρασαν έναν πόλεμο και ο Γιάννης Βρούτσης έκανε ένα ηρωικό έργο εκείνα τα χρόνια, το οποίο τώρα εκτιμήθηκε περισσότερο από τότε, υπενθυμίζοντας, ότι το σύστημα «Εργάνη» ήταν δικό του έργο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...