Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Ο Κώστας Μαρκόπουλος επισκέφτηκε τις περιοχές Αγ. Ελεούσα, Δοκού και Λιανής Άμμου που αντιμετωπίζουν έντονα πλημμυρικά φαινόμενα

Ο πρ. Υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος, επισκέφτηκε τις πληγείσες περιοχές του Δήμου Χαλκίδας, Αγ. Ελεούσα, Δοκού και Λιανής Άμμου, συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών, και επισκέφτηκε κατοικίες και περιοχές, που αντιμετωπίζουν εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, τεράστιο πρόβλημα με τα πλημμυρικά φαινόμενα που έχουν εμφανιστεί και καταστρέφουν ιδιωτικές περιουσίες.

Διαπίστωσε το έντονο πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή και στις περιουσίες, επίσης είδε ότι χρήζει άμεσης επέμβασης από τους αρμόδιους φορείς, ώστε

το νερό άμεσα να αποστραγγιστεί και να διευθύνεται στην θάλασσα χωρίς προσχώματα και καθυστερήσεις, με νέους διόδους και κανάλια που θα δημιουργηθούν μετά από συγκεκριμένη μελέτη. 

Ο πρ. Υπουργός επικοινώνησε άμεσα με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους , ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Θανάση Τριανταφύλλου, που το διάστημα αυτό καταβάλει προσπάθειες για την επίλυση του θέματος όπου δεσμεύτηκε για συγκεκριμένες ενέργειες και με φορείς που σχετίζονται με το μεγάλο και πλέον επικίνδυνο και για την δημόσια υγεία ζήτημα των περιοχών αυτών. 

Ζήτησε την άμεση επίλυση του προβλήματος, ώστε η πολιτεία, να λήξει και αυτό το θέμα στην περιοχή, αρχικά με προσωρινά αλλά άμεσα μέτρα και στην συνέχεια με μελέτη που θα γίνει για όλη την περιοχή, ώστε να δημιουργηθεί κανάλι που θα αποστραγγίζει τα νερά με κατεύθυνση την θάλασσα της Λιανής Άμμου. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...