Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

12η Ανακοίνωση Υποψηφίων του Συνδυασμού "Στερεά Υπεροχής!"

Άνθρωποι της κοινωνικής προσφοράς, της συλλογικής δράσης, του εθελοντισμού, άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης, της Εκπαίδευσης, του Πολιτισμού, της Υγείας, Αγρότες και Αγρότισσες, Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Νέες και Νέοι, απ΄ όλους τους πολιτικούς χώρους του δημοκρατικού τόξου, συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια, συμπορεύονται για μια «Στερεά… Υπεροχής!» Πάμε μπροστά! Έλα και εσύ μαζί μας! 

Υποψήφιοι:

Ζανιάς Θανάσης. Οικονομολόγος. (Βοιωτία) 

Βιογραφικό : 

Ο Θανάσης Ζανιάς γεννήθηκε στον Ορχομενό Βοιωτίας, όπου και τέλειωσε το 6τάξιο γυμνάσιο. Το 1973 εισάγεται στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, όπου και αποφοίτησε με ειδίκευση στα Διεθνή Οικονομικά και στους Διεθνείς Οργανισμούς. 

Πρωτοστάτησε στο φοιτητικό κίνημα και ήταν μέλος του συλλόγου Βοιωτών σπουδαστών στη Θεσσαλονίκη. 

Το 1975 εισάγεται στις Σχολές Προσωπικού ΟΤΕ (Οικονομικό Προσωπικό). Τελειώνει και διορίζεται στην Λειβαδιά, όπου και υπηρετεί μέχρι το πέρας του εργασιακού του βίου. 

Υπήρξε συνδικαλιστικό στέλεχος της Αγωνιστικής Συνεργασίας, μέλος Δ.Σ. του σωματείου και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς. 

Ιδρυτικό μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος αλλά και 1ος πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου στη Βοιωτία. 

Για 16 χρόνια υπηρετεί την Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ορχομενού και το διάστημα 1991-1993 ως Αντιδήμαρχος. Το 2015 αναλαμβάνει Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) έως τις αρχές του 2019. 

Από το 2016 μέχρι το 2018 υπήρξε περιφερειακός σύμβουλος. Σήμερα είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Γεωπονικών Σπουδών. Είναι παντρεμένος και έχει 2 κόρες.
Σαράφης Σταύρος. Υπάλληλος ΟΛΝΕ – Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων. (Εύβοια) 

Βιογραφικό : 

Ο Σταύρος Σαράφης γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1981. Έχει καταγωγή από τα Φύλλα Ευβοίας, ζει και εργάζεται στη Χαλκίδα. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. 

Έχει κάνει σπουδές στο Marketing και τις Δημόσιες Σχέσεις, έχει μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο του Sheffield στο ίδιο αντικείμενο και είναι τελειόφοιτος της Αγγλικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Από τα 20 του χρόνια εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, έχει εργαστεί στην ιδιωτική εκπαίδευση και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο εργάζεται στον ΟΛΝΕ. Ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Βαγγέλη Αποστόλου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2014. 

Τσολάκη Σοφία. Εκπαιδευτικός. (Εύβοια) 

Βιογραφικό: 

Η Σοφία Τσολάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Έζησε και μεγάλωσε στην Κάρυστο μέχρι που αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο το 2004. 

Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Πατρών με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Εκπαιδευτική Πολιτική και Διοίκηση της Εκπαίδευσης . 

Μιλάει δύο ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, από το 2009 έως και σήμερα , σε δημόσια ιδιωτικά σχολεία. 

Παράλληλα, ασχολήθηκε με την ειδική αγωγή και έχει εξειδικευτεί σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Έχει συμμετάσχει στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α’/βάθμιας Εκπαίδευσης Καρύστου.

Διατέλεσε περιφερειακή σύμβουλος κατά την προηγούμενη θητεία με το συνδυασμό ‘’ Στερεά σε νέα τροχιά’. 

Φρυγανιώτη Βάνα (Ευλαμπία). Αρχιτέκτων Εσωτερικών Χώρων. (Εύβοια) 

Βιογραφικό: 

Η Βάνα (Ευλαμπία) Φρυγανιώτη γεννήθηκε το 1972, μεγάλωσε και ζει στο Αλιβέρι, τόπο καταγωγής του πατέρα της Γεώργιου, ενώ η μητέρα της, Άννα Λιαλιούτη είναι από την Κάρυστο. 

Είναι Αρχιτέκτων Εσωτερικών Χώρων. Σπούδασε στο Λονδίνο, στο University of Greenwich, Αρχιτεκτονική (1992-1995) και στο University of North London, Interior Design (1995-1997). 

Το 1997 ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα ως Αρχιτέκτονας – Διακοσμήτρια, στην Χαλκίδα και το Αλιβέρι. Από το 2010 διατηρεί εμπορική επιχείρηση στο Αλιβέρι, με οικιακό και επαγγελματικό έπιπλο. 

Είναι παντρεμένη με τον Μηχανολόγο Μηχανικό Μιχάλη Μαρκόγλου και έχουν δύο γιούς, τον Γιάννο 16 ετών και τον Γιώργο 13 ετών. 

Έχει εκλεγεί και δραστηριοποιηθεί: 

Επιμελητήριο Ευβοίας 
Περιβαλλοντικός σύλλογος Αλιβερίου 
ΑΟ Αστέρας 80 Αλιβερίου 
Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου 

Καραντζούνη-Μπήτου Πηνελόπη. πρ. Εκπαιδευτικός. (Φθιώτιδα) 

Βιογραφικό: 

Η Πηνελόπη Καραντζούνη-Μπήτου κατάγεται από το Περιβόλι Φθιώτιδας. 

Από το 1964 εγκαταστάθηκε στη Σπερχειάδα όπου οι γονείς της δημιούργησαν μια μικρή επιχείρηση. Εκεί τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο. 

Το 1973 εισήχθη στην Παιδαγωγική Ακαδημία Λαμίας από όπου και αποφοίτησε με άριστα. Μετεκπαιδεύτηκε για ένα χρόνο στα Παιδαγωγικά. Παρακολούθησε μαθήματα εικαστικών (ζωγραφικής) για 3 χρόνια. 

Υπηρέτησε στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση για 34 χρόνια, από αυτά 2 έτη ως δασκάλα με ειδικότητα στα εικαστικά. 

Συμμετείχε και συμμετέχει στα δρώμενα του τόπου όπου διαμένει, τη Σπερχειάδα και στην ευρύτερη περιοχή. Συνεργάζεται με ανθρώπους που επιθυμούν την βελτίωση της ποιότητας της ζωή τους και με την ενεργό συμμετοχή τους συμβάλλουν αυτόν το σκοπό. 

Την περίοδο 1984-1990 είναι το ιδρυτικό μέλος και κατόπιν πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπερχειάδας. 

Τώρα συμμετέχει στα ΔΣ του Μουσικού-Πολιτιστικού σωματείου ΗΧΩ και του Πολιτιστικού ΠΗΛΕΑΣ Πλατυστόμου, που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Μακρακώμης, με τους οποίους διοργανώνουν παραστάσεις και εκδηλώσεις (θέατρο, μουσική, λογοτεχνία, κινηματογραφική λέσχη κτλ) στο Δήμο και τις παρουσιάζουν όπου τους καλούν. 

Είναι αντιπρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Περιβολίου Φθιώτιδας. Επίσης, είναι μέλος του εργαστηρίου ζωγραφικής στη Σπερχειάδα. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής, ακόμη έχει ασχοληθεί με το παιδικό θέατρο και έχει σκηνοθετήσει κάποιες παραστάσεις. 

Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Μπήτου, συνταξιούχο δικαστικό υπάλληλο και τώρα δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Μακρακώμης. Έχει δυο κόρες και τρία εγγόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...