Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Άγγελος Μαργέλης: Υπομονή... Ερχόμαστε

Γράφει ο Άγγελος Μαργέλης πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης

Ήταν ένα όραμα του Γιώργου Σιδεράκη, πρώην Δημάρχου Κύμης , που υλοποίησε τέως Δήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου κ. Δημήτρης Θωμάς.
Ο Α΄ Βιολογικός Σταθμός Κύμης. Έργο πρωτοποριακό για την περιοχή, που έλυσε τεράστια προβλήματα για την περιοχή της Κύμης και όχι
μόνο. 

Έγιναν έργα σημαντικά στην Κύμη, καθώς και στο ρέμα του Χωνευτικού και σε όλο το μήκος του αγωγού μέχρι τον Βιολογικό Σταθμό.


Ο Α΄Βιολογικός Σταθμός όμως δεν έλυσε το πρόβλημα του συνόλου της Κύμης και έτσι η πλευρά εκείνη που "βλέπει" προς την θάλασσα δεν καλύφθηκαν. 

Έτσι, μια και η προσωρινή λύση με τις δεξαμενές αποβλήτων δεν έλυνε το πρόβλημα, έγινε επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας ενός Β΄Βιολογικού Σταθμού, με δυνατότητες όχι μόνο για την ανατολική Κύμη, αλλά και την Παραλία και μελλοντικά και Πλατάνα κλπ.

Ο Δημήτρης Θωμάς προχώρησε το θέμα όσο μπορούσε κατά την διάρκεια της θητείας του, αλλά δεν υπήρχε συνέχεια από την παρούσα Δημοτική Αρχή, λόγο αδιαφορίας αλλά και λόγο ανικανότητας. 

Έτσι λοιπόν η υποχρέωση της κατασκευής ξαναγυρίζει στο Δημήτρη Θωμά για την υλοποίηση του έργου.

Αλλά η παρούσα Δημοτική Αρχή εγκατέλειψε και την συντήρηση και λειτουργία του αγωγού λυμάτων προς τον Σταθμό αλλά και τον ίδιο τον Σταθμό.

Ήταν βλέπεις έργο του Θωμά. Θα συνεχίσουμε το έργο της αναβάθμισης της περιοχής αμέσως μετά τις εκλογές. 

Υπομονή λοιπόν. Ερχόμαστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...