Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Σίμος Κεδίκογλου: «Έκθεση ιδεών τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη»

Έκθεση ιδεών χαρακτήρισε ο Σίμος Κεδίκογλου τα όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη, αμφισβητώντας κατηγορηματικά τις δηλώσεις του, ενώ αστειευόμενος, παράλληλα, είπε πως έτσι όπως εμφανίστηκε ο κ. Τσίπρας είναι για Νόμπελ οικονομικών, διερωτώμενος για το έχει ακούσει ξανά κανείς να αυξάνονται οι δαπάνες και να μειώνονται οι φόροι.

Ο βουλευτής μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Μαζί στις 7», στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 τόνισε χαρακτηριστικά: «αμφισβητώ τα πάντα από όσα είπε ο πρωθυπουργός. Πρόκειται για απλή αριθμητική, για
να μπορέσεις να μειώσεις τους φόρους πρέπει να περικόψεις δαπάνες.


Δεν υπάρχει κανείς στην αγορά, ελεύθερος επαγγελματίας ή μικρομεσαίος επιχειρηματίας που να λέει ότι αυτή η συνταγή βγαίνει τη στιγμή που το 80% του τζίρου του πηγαίνει στο κράτος. 

Εμείς με μεγάλη προσπάθεια παρουσιάσαμε για τα πρώτα δύο χρόνια της διακυβέρνησής μας, από πού θα περικόψουμε 2 δις φόρους και 2 δις δαπάνες. Ωραίες οι εκθέσεις ιδεών, αλλά ήρθε η ώρα να δούμε σοβαρά τα πράγματα με κοστολογημένες προτάσεις που αυτή τη στιγμή μόνο η ΝΔ έχει. Πρέπει να γίνει αντιληπτό, ότι για να υπάρξει ανάπτυξη πρέπει να ανθίσει ο ιδιωτικός τομέας». 

Όσον αφορά στις εξαγγελίες περί περικοπών των συντάξεων ο Σίμος Κεδίκογλου επεσήμανε, ότι η ΝΔ δεν έχει ψηφίσει τις περικοπές, ενώ ο κ. Τσίπρας, που το έκανε, ισχυρίζεται, τώρα, ότι θα το αναιρέσει, έχοντας το θράσος να εξαγγέλλει φοροελαφρύνσεις μετά από 4 χρόνια! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...