Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3Χ3 στην πλατεία της Ιστιαίας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα η διήμερη δράση του Δήμου μας και του Νομικού του Προσώπου τουρνουά 3Χ3 που έγινε σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και έλαβε χώρα στην πλατεία της Ιστιαίας.

Μια ακόμη δραστηριότητα που μέχρι πριν λίγα χρόνια φαινόταν ακατόρθωτη έγινε πράξη . Το βλέπανε τα παιδιά μας στις πλατείες των μεγάλων πόλεων και αναρωτιόταν γιατί δεν γίνεται και στη

δίκη τους .


Το 3Χ3 τουρνουά καλαθοσφαίρισης Ιστιαίας είναι συνέχεια αυτού που έγινε πριν τρία χρόνια στην Αιδηψό και ήρθε να ικανοποιήσει μια ακόμη προσδοκία .

Συνεπείς σε ότι υποσχεθήκαμε συνεχίζουμε να υλοποιούμε δράσεις για τη νεολαία του τόπου μας .

Συγχαρητήρια στην πρόεδρο Κα Μυρτώ Παπαϊωάννου και στα μέλη του νομικού προσώπου του Δήμου που οργάνωσαν την εκδήλωση , συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο , στα παιδάκια που αγκάλιασαν τη διοργάνωση με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους και γέμισαν το διήμερο αυτό την πλατεία της Ιστιαίας χαμόγελα χαράς και ικανοποίησης !!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κο Βασιλακόπουλο που μας εμπιστεύτηκε ακόμα μια διοργάνωση!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...