Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου για δημοσίευση Ευβοϊκού site

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Δήμου Κύμης-Αλιβερίου για δημοσίευση Ευβοϊκού site σχετικά με ασφαλτοστρώσεις

Αναφερόμενοι σε ανάρτησή σας σχετικά με ασφαλτοστρώσεις, σε όλο το Νομό, τις οποίες αποδίδεται στις εκλογές του Μαΐου 2019, αλλά τελικά σας ενδιαφέρει μόνο ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου και βγάλετε το συμπέρασμα ότι:

«Τώρα εξηγείται και γιατί ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου κράταγε καβάτζα μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ στην άκρη».


Αν πραγματικά θέλατε να υπηρετήσετε την αλήθεια θα ήταν πολύ εύκολο να το κάνετε. Όμως δεν σας ενδιαφέρει η αλήθεια, αφού συστηματικά, για αρκετό καιρό τώρα, ασχολείστε κυρίως με τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου και συστηματικά διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα, n αφού όπως φαίνετε έχετε αναλάβει εργολαβικά αυτό το ρόλο. 

Το συγκεκριμένο έργο που εμφανίζετε στην ιστοσελίδα σας, δεν είναι έργο μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, αλλά μισού εκατομμυρίου ευρώ. Χρηματοδοτείται από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του έτους 2007 και αφού αποκρύπτετε για ποιο έργο πρόκειται, υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για το έργο «ΟΡΟΛΟΪ-ΚΡΕΜΑΣΤΟΣ». 

Αν σας διαφεύγει, ο Κρεμαστός είναι ο δεύτερος πιο καταστραμμένος οικισμός από την πυρκαγιά του έτους 2007, μετά τον οικισμό ΝΗΡΕΑ. 

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι θα ακολουθήσει και άλλο έργο στον ίδιο δρόμο, με προϋπολογισμό 270.000, σε τμήμα που είχε απομείνει, πριν το 2011, γιατί από το 2011 μέχρι το 2014 δεν υπάρχουν στο Δήμο σοβαρά έργα. Αν γνωρίζετε περισσότερα από 1-2 να μας το πείτε και εμάς. 

Πρέπει ακόμα να γνωρίζετε ότι έργα ουσίας θα γίνονται μέχρι να τελειώσει αυτή η θητεία και καλό θα είναι να διατηρήσετε μια κάποια σχέση με την αλήθεια, γιατί έχετε την ιδιότητα του μέσου ενημέρωσης, με υποχρέωση να ενημερώνετε τους πολίτες και να υπηρετείτε την αλήθεια. 

Για την ανάρτηση στις 3/8/2018, εγγράφου της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Κύμης και Περιχώρων, έχει σταλεί πριν από 15 ημέρες περίπου. 

Είναι γεγονός ότι στην Κύμη υπήρχε πρόβλημα υδροδότησης σε κατοικίες οι οποίες βρίσκονται στα υψηλότερα σημεία. 

Μετά από πολλές και συνεχείς προσπάθειες εντοπίστηκε διαρροή, 40 κυβ. μέτρων νερού την ώρα. Το νερό χανόταν πήγαινε στο υπέδαφος χωρίς να υπάρχει κανένα ίχνος στην επιφάνεια του εδάφους. 

Πριν από 15 ημέρες αποκαταστάθηκε και δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα. 

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...