Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Αίτημα για Συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης

Πριν από ένα χρόνο περίπου είχαμε ζητήσει να πραγματοποιηθεί μια συνεδρίαση για ενημέρωση από τον Δήμο και άλλους φορείς για ενδιαφέροντα θέματα την περιοχή.

Μετά από κάποιο διάστημα πραγματοποιήθηκε στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κύμης συνεδρίαση από τον κ. Δήμαρχο. 
Στην συνέχεια παραθέτω αυτούσιο το αίτημα μας για την υλοποίηση της συνεδρίασης, που υποβλήθηκε προς τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης και το αίτημα που είχε υποβληθεί προ έτους στον κ. Δήμαρχο, για την ενημέρωση των Δημοτών.

κ. Πρόεδρε

Με το συνημμένο από 13.08.2017, το οποίο έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 14860/14.08.2017, είχαμε ζητήσει να μεριμνήσετε για την πραγματοποίηση συνεδρίασης της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης και με θέματα που αναφέρονται σε αυτό.

Πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια στο Γηροκομείο Κύμης μια συνεδρίαση υπό τον κ. Δήμαρχο για ενημέρωση ημών και υμών, πλην όμως δεν έγινε καμία ενημέρωση για θέματα πολιτικής προστασίας.

Μετά τα τελευταία γεγονότα θεωρούμε επιβεβλημένη την πραγματοποίηση αναλόγου συνεδρίασης από τους φορείς που αναφέρονται στο συνημμένο.

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας καθώς και την πρόσκληση των εμπλεκομένων φορέων.

Κύριες Δήμαρχε

Κατά την συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης της 14η Ιουλίου 2017, όπου και παρευρεθήκατε και μας ενημερώσατε για τις θέσεις σας σε πολλά θέματα, εκφράσατε την θέση ότι σύντομα θα πραγματοποιήσετε μία συνεδρίαση όλων των τοπικών Προέδρων και Συμβούλων του Δήμου και των τοπικών Συμβουλίων της Δημοτικής Ενότητας Κύμης στην Κύμη, προκειμένου συζητηθούν τα φλέγοντα θέματα της περιοχής.

Έκτοτε, προφανώς λόγο φόρτου εργασίας αλλά και των καλοκαιρινών διακοπών όλων, δεν οργανώσατε την προαναφερθείσα συνεδρίαση και λόγο της επερχόμενης φθινοπωρινής περιόδου αλλά και της ανάγκης υλοποίησης των αποφάσεων που θα ληφθούν, ζητάμε την υλοποίηση της προτάσεώς σας μέχρι τέλος Αυγούστου 2017. 

Επίσης βλέποντας και τις διάφορες καταστάσεις που δημιουργούνται σε περιπτώσεις κακών καιρικών φαινομένων, θα ήταν σκόπιμο ο αρμόδιος Σύμβουλος για θέματα πολιτικής προστασίας κ. Δημάς να μας ενημερώσει στην ίδια συνεδρίαση και για τα προβλεπόμενα κατά περίπτωση σχέδια εκτάκτων αναγκών.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δ.Κ.Κύμης, στον οποίο κοινοποιείτε το παρόν, παρακαλείτε να ενημερώσει και να προσκαλέσει στην ίδια συνεδρίαση και εκπροσώπους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΛΑΣ, του Λιμεναρχείου Κύμης, του Δασαρχείου και όποιον κατά την γνώμη του κρίνει αναγκαίο.

Επειδή συμφωνούμε απόλυτα με την πρότασή σας για την υλοποίηση της συνεδρίασης σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υλοποίησή της και είμαστε στη διάθεσή σας για την καταγραφή των θεμάτων που πρέπει να συζητηθούν.

Με εκτίμηση

Αντιστράτηγος ε.α
Άγγελος Μαργέλης
Σύμβουλος Δ.Κ.Κύμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...