Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Δυτικής και Ανατολικής Αττικής

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ – ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Το Συνδικάτο μας εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική και τη συμπαράστασή του στους τραυματίες και πληγέντες. 


Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των πυροσβεστών αλλά και εθελοντών που ρίχτηκαν στη μάχη της φωτιάς και των απεγκλωβισμών, έρχεται στην επιφάνεια η ανυπαρξία κεντρικού σχεδιασμού, συντονισμού, η σταθερή έλλειψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας και
δασοπυρόσβεσης. Είναι παράγοντες που έχουν επισημανθεί από το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα με ιδιαίτερα έντονο τρόπο και κατ’ επανάληψη το προηγούμενο διάστημα, ως προτεραιότητα για τη ζωή του εργαζόμενου λαού και δυστυχώς σήμερα η απουσία τους συμβάλλει καθοριστικά ώστε να μετράμε ανθρώπινες ζωές, σε μια ασύλληπτη τραγωδία. 

Η κυβέρνηση άμεσα να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να ικανοποιηθούν οι πρώτες ανάγκες όσων έχουν πληγεί. 

Αυτή τη στιγμή προέχει η βοήθεια, η οργάνωση της ουσιαστικής και άμεσης αλληλεγγύης. 

Το Συνδικάτο μας καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους της Εύβοιας και Βοιωτίας να συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης και βοήθειας για τους πληγέντες της Δυτικής και Ανατολικής Αττικής:
  • Εμφιαλωμένο νερό 
  • Τρόφιμα (κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, γάλα, μακαρόνια κλπ) 
  • Φάρμακα (γάζες, «Μπεταντίν», παυσίπονα κλπ.) 
  • Παιδικά είδη (τροφές, πάνες, μωρομάντηλα κλπ)

Τα είδη θα συγκεντρωθούν στα γραφεία του Συνδικάτου στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας στη Χαλκίδα (Φριζή 10), την Πέμπτη 26/7/2018 και ώρες 10 π.μ.- 12.30 μ.μ. και 6.30 μ.μ.- 9.00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...