Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Το Σάββατο 28 Ιούλη το Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ- 50 χρόνια ΚΝΕ στο Αλιβέρι

Στο κάλεσμά τους οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ αναφέρουν:Το φετινό Φεστιβάλ μας θα είναι πολύ όμορφο και ξεχωριστό! Γιατί φέτος, το 2018, γιορτάζουμε την ηρωική πορεία των 100 χρόνων του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια ζωής και δράσης της ΚΝΕ. 

Είναι μια χρονιά - ορόσημο, όχι μόνο για τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες, αλλά και για όλο τον κόσμο της δουλειάς και των παιδιών του, καθώς η ιστορία μας είναι φτιαγμένη μέσα στους αγώνες αυτού του λαού ενάντια στους

εκμεταλλευτές μας. 

Είναι σφυρηλατημένη από τις αγωνίες μας, τον μόχθο μας, τα βάσανα μας και την μάχη για να ζούμε όπως δικαιούμαστε!


Καλούμε κάθε εργαζόμενο και κάθε νέο αυτού του τόπου, να βαδίσουμε μαζί τον μοναδικό δρόμο που υπάρχει για να μπορέσουμε να ζήσουμε όπως μας αξίζει!

Αυτός είναι ο δρόμος…

που πετάει στα σκουπίδια κάθε αυταπάτη ότι μπορεί αυτό το σάπιο σύστημα να σουλουπωθεί για το καλό των ανθρώπων του μόχθου.

που γυρίζει την πλάτη στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και σε όλες τις κυβερνήσεις και τα κόμματα του εκμεταλλευτικού συστήματος που προσπαθούν να καλλιεργήσουν την αυταπάτη ότι κέρδη και λαϊκά δικαιώματα μπορούν να συνυπάρξουν. Ο σκοπός τους είναι υλοποιούν την αντεργατική- αντιλαϊκή πολιτική, με όλα αυτά που ψηφίζουν, κρατώντας το λαό και τη νεολαία στην απραξία, την απογοήτευση και τον συμβιβασμό με τα ψίχουλα.

Είναι ο δρόμος που «ο γίγαντας λαός» υψώνει το ανάστημα του και παίρνει την υπόθεση στα χέρια του!

Χτίζει την δική του κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Γιατί; Γιατί έχει αυτός την εξουσία στα χέρια του, δηλαδή, αυτός που παράγει όλο τον πλούτο που υπάρχει. Αυτός ο πλούτος δημιουργείται και γιγαντώνεται από τα δικά μας χέρια, από τον δικό μας κόπο, τον δικό μας νου. Καταλήγει όμως σε μια χούφτα παράσιτα, τους καπιταλιστές, με αποτέλεσμα αυτοί να γίνονται πλουσιότεροι και εμείς φτωχότεροι. Αυτοί και τα κέρδη τους είναι το εμπόδιο που δεν ζούμε καλά.

Αυτή η δική μας κοινωνία, η νέα, η όμορφη, η δίκαιη, είναι ο σοσιαλισμός – κομμουνισμός!

Αυτόν τον δρόμο καλούμε τον λαό να περπατήσει με αυτούς που εμπιστέυεται για την ανύποτακτη και την πρωτοπόρα στάση τους, τα μελή του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, σε κάθε εργοστάσιο, χώρο δουλειάς, μικρομάγαζο, σχολή, σχολείο, γειτονιά.

Να ενωθούμε στον αγώνα ενάντια σε αυτό το σύστημα που γεννά φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά. Να ενωθούμε για να φτιάξουμε τη δική μας κοινωνία!

Έλα στο φεστιβάλ μας, με όσα σε προβληματίζουν,

για να γνωρίσεις το πιο νέο κόμμα, με τις πιο φρέσκιες, επαναστατικές και καινοτόμες ιδέες, με τα πιο όμορφα ιδανικά: του συλλογικού αγώνα, της συντροφικότητας, της αλληλεγγύης, της διεδκίκησης, της ανιδιοτέλειας και της πίστης στις ανεξάντλητες δυνάμεις της εργατικής τάξης.

για να γνωρίσεις την ΚΝΕ που δίνει τη μάχη με περηφάνια αλλά και ευθύνη για να δυναμώσει η συλλογική δράση, η οργάνωση, η καθημερινή πάλη για τη διεκδίκηση των σύγχρονων δικαιωμάτων στη μόρφωση, τη δουλειά, τη ζωή.

για να μάθεις για τις επαναστατικές ιδέες από νέους επαναστάτες και όχι από τα ψέματα και τη συκοφαντία των υπερασπιστών αυτό του συστήματος.

Έλα στο φεστιβάλ μας για να περάσουμε καλά, να ψυχαγωγηθούμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...