Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Ευχαριστήριο του Πανευβοϊκού Συλλόγου ΑμεΑ "Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός"


Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος ΑμεΑ "Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός" παρουσίασε στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2018 ,σε τέσσερις πρωινές παραστάσεις για τους μαθητές και μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκίδας, με την ομάδα θεατρικής δημιουργίας ΑμεΑ τη θεατρική παράσταση "ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ" του Μαριβώ [διδασκαλία - σκηνοθεσία : Αριστέα Κοντραφούρη & Σοφία Λιάκου] με την ευγενική συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Την παράσταση παρακολούθησαν μαθήτριες και μαθητές : 1ου Γυμνασίου , 2ου Γυμνασίου 4ου Γυμνασίου, 5ου Γυμνασίου , 6ο Γυμνασίου και 2ου Λυκείου καθώς επίσης; και το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Δροσιάς.



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές των παραπάνω Σχολείων και τις Καθηγήτριες και τους Καθηγητές που συνόδευσαν τα παιδιά και τα παρότρυναν να εκφράσουν τις απόψεις τους για την παράσταση. 

Επίσης τον λόγο έλαβαν ο Προϊστάμενος παραστάσεων της Δευτεροβαθμίου Εκπαίδευσης ,Καθηγητής ,κ. Καντανολέων καθώς και Καθηγήτριες λέγοντας ότι όλοι πήραν πολλαπλά μηνύματα από την ίδια τη παράσταση αλλά και από την απόδοση της θεατρικής ομάδας. Πρέπει να σημειωθεί ότι όλοι καταχειροκρότησαν τόνισαν ότι είναι πολλά αυτά που μας ενώνουν και η διαφορετικότητα δεν είναι σημείο διάκρισης αλλά μέσον συνύπαρξης όλων μας. 

Στη θεατρική παράσταση συμμετείχαν μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και εθελοντές . 

Ο Σύλλογος επίσης ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κυριτσόποιυλο για την αποδοχή και τη σημαντική βοήθειά του . 






Για το Διοικητικό Συμβούλιο                                                                                                                                                 Η Πρόεδρος            Η Γραμματέας                                                                                                                                    Ειρήνη Μερτζιάνη     Μαρία Μπασούκου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...