Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Εορταστική ατμόσφαιρα στα εγκαίνια της παιδικής βιβλιοθήκης Αιδηψού

Μέσα σε γιορταστική ατμόσφαιρα τελέστηκαν χθες (Κυριακή 10/12/2017) τα εγκαίνια της Δημοτικής Παιδικής και Νεανικής Βιβλιοθήκης Αιδηψού.

Με την πληθωρική προσέλευση Δημοτών, ιδιαίτερα παιδιών, και την παρουσία πολλών επίσημων προσκεκλημένων, η εκδήλωση σημείωσε απόλυτη επιτυχία, επιβραβεύοντας με τον καλλίτερο τρόπο τις προσπάθειες όλων όσων συνέβαλαν στην δημιουργία της Βιβλιοθήκης. Μιας βιβλιοθήκης, που θα λειτουργεί ως ένας πολιτιστικός πολυχώρος για τα παιδιά της αρχαιότερης και ομορφότερης λουτρόπολης της Ευρώπης. 

Στο χαιρετισμό της η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, επεσήμανε τα θεαματικά αποτελέσματα της συνολικής προσπάθειας και την επιτυχή εφαρμογή των προγραμματικών σχεδιασμών της Δημοτικής Αρχής. Παράλληλα ευχαρίστησε ανεξαιρέτως όλους συνεισέφεραν και συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του έργου και κάλεσε τους Δημότες να γίνουν συνοδοιπόροι στον κοινό δρόμο προς την ανάπτυξη και τον πολιτισμό. 

Η κ. Ευσταθίου ενημέρωσε επίσης πως η Παιδική Βιβλιοθήκη Αιδηψού είναι ενταγμένη στο Δίκτυο Βιβλιοθηκών της Εθνικής βιβλιοθήκης, ενώ από το ερχόμενο καλοκαίρι εντάσσεται στο πρόγραμμα δράσεων του Δικτύου Εθνικών Παιδικών βιβλιοθηκών, το οποίο πραγματοποιεί δράσεις σε όλη την Ελλάδα. 

Η όμορφη εκδήλωση πλαισιώθηκε και από πολλά δρώμενα, μεταξύ των οποίων παρουσιάσεις βιβλίων από την ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ, εμφάνιση της Παιδικής Χορωδίας της Μουσικής Σχολής Τριαντάφυλλου Σούρα και μαθητριών της Σχολής Χορού της Νατάσσας Τσουκαλά και χορευτική παρουσίαση από την Αλεξάνδρα Δελχά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...