Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Σύλληψη 40χρονου στην Αμαρύνθο για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών

Συνελήφθη ημεδαπός σε ευρύτερη περιοχή της Αμαρύνθου Ευβοίας, για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν (1,5) περίπου κιλό ακατέργαστης κάνναβης και (2) εκριζωμένα φυτά κάνναβης, ύψους (2) μέτρων

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, καθώς και αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη
χθες (08-12-2017) το μεσημέρι σε ευρύτερη περιοχή της Αμαρύνθου Ευβοίας, ένας 40χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με καλλιέργεια φυτών κάνναβης από τον 40χρονο, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς έξωθεν της οικίας του, από την οποία κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (416) γραμμαρίων.

Ακολούθως από αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, σε περιοχή της Ερέτριας Ευβοίας, κατασχέθηκαν επιπλέον μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (1.075) γραμμαρίων, καθώς και δύο εκριζωμένα φυτά κάνναβης, σε κατάσταση αποξήρανσης, ύψους (2) μέτρων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...