Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ‘’πολιτικό τσοπάνη’’».

Ο Σίμος Κεδίκογλου, Αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Εύβοιας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι να μην υπάρξουν κομματικά χρίσματα στα Επιμελητήρια, εκτιμώντας ότι πρόκειται για ένα χώρο που προσφέρεται για τη διαμόρφωση ευρύτερων συνεργασιών, με στόχο την ανάταξη της οικονομίας μας σε περιφερειακό, αλλά και
εθνικό επίπεδο.


Η διαμόρφωση ευρύτερων συνεργασιών είναι άλλωστε και το κεντρικό μήνυμα που εξέπεμψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η εκτίμηση αυτή επιβεβαιώνεται και στην Εύβοια, όπου μέλη της Νέας Δημοκρατίας στελεχώνουν όλα τα ψηφοδέλτια.

Υιοθετώντας τη θέση του κόμματός μου, αντιμετωπίζω ισότιμα όλες τις υποψηφιότητες στο Επιμελητήριο Εύβοιας. Όπως έχω αποδείξει επανειλημμένα, δεν θεωρώ τον εαυτό μου «πολιτικό τσοπάνη», ούτε πιστεύω ότι τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είναι «πολιτικά πρόβατα».

Εμπιστεύομαι την κρίση τους και θα σεβαστώ την επιλογή τους. Δεσμεύομαι να στηρίξω με κάθε τρόπο τη νέα ηγεσία του Επιμελητηρίου, για να γίνει το αναπτυξιακό εργαλείο που χρειάζεται η Εύβοια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...