Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Καζάκης: Αγώνας μέχρι τη δικαίωση

Μαζική, αποτελεσματική και δυναμική ήταν η παρουσία του ΕΠΑΜ στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας παρόντος του Γενικού Γραμματέα Δημήτρη Καζάκη, αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας, που είχε ως αποτέλεσμα ειδικά στην Αθήνα, την ματαίωση των 14 προγραμματισμένων πλειστηριασμών. 
Συνέπεια αυτού, να πάρουν μια βαθιά ανάσα και εύλογο χρόνο για να οργανώσουν την αντίδρασή τους, οι ιδιοκτήτες των οποίων οι περιουσίες τους έβγαιναν στο
σφυρί, “βορά” στα νύχια αρπακτικών. 

Σε δηλώσεις του προς τους παρόντες εκπροσώπους τηλεοπτικών σταθμών, Ant1, Alpha, Star, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΠΑΜ ήταν ξεκάθαρος ως προς την θέση του κόμματος στο ζήτημα των πλειστηριασμών: “Ο αγώνας, θα συνεχιστεί και το ΕΠΑΜ θα απαιτήσει να επιστραφούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους όλα τα ακίνητα που έχουν πλειστηριαστεί στην περίοδο αυτή της κατοχής που έχουν επιβάλλει στο λαό μας”. 

Ο κ. Καζάκης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ζήτημα των συμβολαιογράφων, λέγοντας ότι “ένα μέρος των συμβολαιογράφων τάχθηκε εναντίον των Ελλήνων πολιτών με σκοπό μόνο το κέρδος, αφού οι σύλλογοί τους με δικά τους χρήματα αγόρασαν την πλατφόρμα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς”. 



Τέλος διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι θα βρίσκεται ο ίδιος σ' αυτό τον αγώνα κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας. 

Να σημειωθεί ότι, εκτός της μαζικής παρουσίας του ΕΠΑΜ, στο Ειρηνοδικείο Αθήνας, παραυρέθηκαν μέλη του Κινήματος “Δεν Πληρώνω” και με την κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, μέλη της ΛΑΕ με επικεφαλης τον κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Μάλιστα οι δύο επικεφαλής Δ. Καζάκης και Π. Λαφαζάνης, ΕΠΑΜ και ΛΑΕ αντίστοιχα, είχαν και θερμή και σύντομη συνομιλία, δηλωτικό του κλίματος που υπάρχει στους δύο πολιτικούς χώρους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...